fashion week frizura C vitamin haj zöldség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsés az a nő, akinek nincs azzal baja, hogy zsírosodik a fejbőre, közben törik a hajvég, vagy éppen korpásodik a feje és hullik a haja. Ha te sem szeretnél ilyen dolgokkal bajlódni, fogadd meg a következő tippeket! 

Citrusos kényeztetés

A C-vitamin nélkülözhetetlen a tincseid növekedéséhez. Ha a szervezeted nem jut elég tápanyaghoz, akkor súlyos kollagénhiány léphet fel, és gátolja a tincsek növekedését. Naponta minimum 75 milligrammot fogyassz belőle, ami nagyjából egy közepes narancsnak felel meg.

Sok gyümölcs

Az áfonya, cseresznye és a szeder tele van antioxidánsokkal, amik segítenek, hogy a hajad selymesebb és csillogóbb legyen. Sőt, ezekkel a finomságokkal megelőzheted, hogy töredezetté váljanak a hajvégek.

Fűszerkavalkád

A csípős vagy fűszeres ételek igazi csodát művelnek a hajaddal! Főleg a chilis ételeket válaszd, ha növeszted a hajad, ugyanis a bennük található kapszaicin vegyület serkenti a hajhagymáid működését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.