Milliós ruhatárak és modellszerződések – Celebgyerekek, akik a szüleiknél is trendibbek

játék 2016 trendi celeb gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres szülők híres gyermekei sokszor már pár éves korukban igazi kis divatdiktátorokká válnak. Gondolj csak North West fehér tütüjére, ami az egész világsajtót bejárta, és mindenki olvadozva beszélt róla. Szüleik révén ezek a gyerekek egészen kicsi koruktól fogékonyak a divat iránt, ráadásul már ekkor a legnagyobb tervezők kreációit viselhetik. 

North West

Ki lehetne trendibb, mint az a kislány, aki már egyéves korában az első sorból nézhette a párizsi divathét legjobb bemutatóit? Szívesen cseréltünk volna a kis North Westtel, akinek néhány outfitjéért egyenesen megőrült a divatvilág. North egyébként már szenvedélyesen imádja a sminkeket és a cipőket is, és milliós ruhatárral rendelkezik. Kíváncsiak vagyunk, hogy felnőttkorában milyen stílusa lesz.

Forrás: Facebook/North West

Kaia Gerber

A világ egyik leghíresebb topmodelljének Cindy Crawfordnak a lánya még csak 14 éves, de máris annyira gyönyörű, mint az anyukája. Nem véletlen, hogy egy közös címlapfotóhoz is felkérték őket. Kaiát egyébként már 13 éves korában leszerződtette az egyik legmenőbb modellügynökség, így teljesen biztosak vagyunk benne, hogy nagy jövő vár rá a divatszakmában.

Forrás: AFP

Ava Philippe

Állítólag már ő ad öltözködési tanácsokat híres anyukájának, Reese Witherspoonnak, pedig még csak 15 éves. Ava nagyon jó géneket örökölt, de főleg anyukájára hasonlít, ráadásul valóban stílusosan öltözködik.

Forrás: Instagram/Ava Phillippe

Flynn Bloom

Miranda Kerr és Orlando Bloom kisfia az egyik legcukibb kissrác a világon. Tündéri hajával, édes arcával mindenki imádatát elnyeri. A stílusos szülők ráadásul rendszeresen trendi kis ruhákba öltöztetik az ötéves Flynnt. Igaz, hogy a szülők elváltak – Miranda Kerr mostanában a fiatal Evan Spiegellel, Orlando Bloom pedig Katy Perryvel randizgat – ennek ellenére nagyon jó közöttük a kapcsolat.

Forrás: AFP

A Beckham gyerekek

Az az igazság, hogy a Beckham gyerekek tényleg mind annyira trendik, hogy nem is tudunk csak egyet beválogatni közülük ebbe az összeállításba. Kezdjük a sort az immáron négyéves Harperrel, aki North Westhez hasonlóan babakora óta jár divatbemutatókra. Ikonikussá vált a fotó, ahol apukája ölében, Anna Wintour mellett ül Victoria Beckham új kollekciójának bemutatóján.

Harper Beckham Forrás: Instagram/harper_beckham

A fiúk közül a 11 éves Cruz a legfiatalabb, akinek bátyjaihoz hasonló vonásai vannak, de ő mégsem a divatvilág felé kacsingat, hanem a zeneipar felé.

A 13 éves Romeo Beckham 3 éve lett a Burberry márka arca, és azóta is töretlen a sikere modellként, ráadásul nem is akármennyi pénzt keresett már vele.

Romeo Beckham, Brooklyn Beckham és Cruz Beckham (balról jobbra) Forrás: AFP

Valójában már nem is gyerek, sokkal inkább fiatal felnőtt a 17 éves Brooklyn Beckham, aki öccsét követve szintén szerepelt már divatkampányban, sőt egy címlapot is kapott, és látszik is, hogy nagyon jól érzi magát a divat világában.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.