A szabadság életérzését adja – Ezért imádjuk a farmert nyáron is!

ing szoknya ruha nyári ruhák 2016 farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A farmer lezser életérzést és a szabadság eszményét közvetíti, amit mikor máskor élhetnénk meg leginkább, mint nyáron. Így szinte minden farmer, legyen szó kabátról, ingről, sortról, rövidnadrágról vagy ruháról, alapdarabnak számít, és a ruhatár legfontosabb eleme a forró nyári napokon.

Kabátok, ingek

Kabátokból manapság a rövidített fazonok a legkelendőbbek, az ingekből viszont a klasszikus szabás a legjobb választás. A kiegészítőkkel ne fukarkodj, nagyon jól passzolnak hozzá.

1. H&M 6990 forint 2. New Yorker 9490 forint 3. Mango 11.995 forint 4. H&M 8990 forint 5. H&M 8990 forint

Nadrágok, overallok

A hosszú farmeroknál a boyfriend és a slim fit fazonok között is válogathatsz. Ami viszont abszolút sláger most a sortok terén is, az a magasított derék.

1. H&M 8990 forint 2. H&M 5990 forint 3. H&M 3990 forint 4. F&F 5190 forint 5. Bershka 14.995 forint 6. H&M 9990 forint

Szoknyák, ruhák

Ruhaként akár egy hosszított inget is hordhatsz, de különböző kantáros verziók is vannak. A szoknyák terén az elöl gombos, a szakadt, a rövid és a térdig érő fazon is nyerő választás.

1. F&F 7490 forint 2. H&M 3890 forint 3. H&M 4390 forint 4. Mango 13.995 forint 5. H&M 6990 forint

Ezek legdögösebb fürdőruhák! Te melyiket választanád?

Színes, mintás, fodros, klasszikus, egybe- és különrészes – rengetegféle fazon és stílus közül válogathatunk idén, ami a fürdőruhákat illeti. Mutatjuk is a kedvenceinket!
Aranycipő, sétapálca és színes kontaktlencse – Pasimustra a Met-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20160503-pasimustra-a-met-galarol.htmlKik voltak a legdögösebb pasik a Met-gála vörös szőnyegén? Kié volt a legextrémebb ruha? Kezdődjön a pasimustra! TrendAFPFuturizmus, robotkar és Madonna csipkefeneke – Sztárok a Met-gála vörös szőnyegén!http://www.life.hu/trend/20160503-stilusmutra-a-met-galarol.htmlMinden év májusában egy tematikus eseményen élhetik ki divatszenvedélyüket a legkülöncebb sztárok. A Met-gála ugyanis az a rendezvény, ahol mindenki bátran megmutathatja kreativitását. Az idei év témája: "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology". Vagyis a technológia társadalmát, a gépek emberek fölé kerekedését jelenítették meg a celebek az öltözékükkel. Nézzük, kinek hogyan sikerült a feladat!TrendAFPPárban stílusosan – Öltözz össze a szerelmeddel!http://www.life.hu/trend/20160501-parban-stilusosan-oltozz-ossze-a-szerelmeddel.htmlHa már lélekben megvan közöttetek az összhang, akkor arra is odafigyelhettek – akár egy hétvégi romantikus séta vagy egy különleges összejövetel alkalmával –, hogy külsőleg is megteremtsétek a harmóniát. Trend--Érezd magad a trópusokon – A legdögösebb virágminták nyárra!http://www.life.hu/trend/20160429-viragmintas-ruhak-es-kiegeszitok-nyarra.htmlMinden tavaszi-nyári szezonban megtelnek a boltok a szívmelengető virágmintás holmikkal. A mezők virágai mellett a trópusi minták is igencsak szerethetők, ráadásul tökéletes választásnak fognak bizonyulni a forró nyári napokon. Trend--Csipkemániások figyelem – Eljött a ti időtök!http://www.life.hu/trend/20160428-csipkemania-a-legcsinosabb-valasztas-nyarra.htmlAz élet szerelmeseinek, a bohém fiataloknak, a régi romantika iránt vágyódóknak, a nemes anyagok rajongóinak, hagyománytisztelőknek és új hagyományokat teremtőknek. TrendOrigoMelyik a neked való nyári táska? Válogass a legjobb fazonok és színek között!http://www.life.hu/trend/20160428-ezek-a-legmenobb-nyari-taskak.htmlÁlomszép fazonok és anyagok, élénk és púderszínek – a bőség zavarában nem is tudnánk csak egy darabot kiválasztani. Mutatjuk a kedvenceinket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.