Divatbotrány: Katalin hercegné öregesen öltözködik?

Forrás: Northfoto -
fashion week modell királyi család Katalin hercegné ruha szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár eddig Vilmos kedveséről a csinos, és a divatikon kifejezések terjedtek, a hírek szerint ma már inkább a régies, és nagyis szavak hangzanak el egy-egy szettje láttán. 

Carole White a tengerentúlon igazi topmodell gurunak számít: ő fedezte például a Naomi Campbellt is. Carole nemrég egy interjúban azt mondta, hogy bár Katalin hercegné ruhái egyszerűen mesések, az édesanya kissé unalmasan öltözködik, sőt, néha nem úgy néz ki, mint egy magasabb rangban lévő nő - írja a Daily Mail.

Trend, katalin hercegné Forrás: Northfoto

A guru szerint a királyi család öltöztetőinek figyelembe kéne vennie a mai trendeket, és több külföldi politikust is felhozott követendő példának. Szerintünk Katalin így is nagyon csinos, és bár vannak rosszul választott szettek, legtöbbször megfelelő darabokat vesz magára.

Sarka Kata báli ruhában pompázikhttp://www.life.hu/trend/20160207-sarka-kata-bali-ruhaban-pompazik.htmlSarka Kata gyönyörű báli ruhában mutatta meg magát a Facebook népének. Trend--Sofia Vergara elárulta, mi történik melleivel egy vörös szőnyeges esemény alatthttp://www.life.hu/trend/20160205-sofia-vergara-szineszno-elarulta-mi-tortenik-melleivel-egy-voros-szonyeges-esemeny-alatt.htmlSofia Vergara aztán tényleg megszenved azért, hogy tündököljön egy-egy díjátadón: saját bevallása szerint nem egyszer vérzett is a ruhája alatt, annyira igyekezett kordában tartani hatalmas melleit. Trend--Trendi smink a síelés szerelmeseinekhttp://www.life.hu/trend/20160202-igy-sminkelj-sieleshez.htmlA sípályákon is szeretnél tündökölni? Várady Polett sminkes most megmutatja, hogyan készíthetsz egyszerű, de mutatós sminket, ami igazán illik a téli sportokhoz. Trend--Hollywoodi dívává változott Iszak Eszti - Csodás fotó!http://www.life.hu/trend/20160204-iszak-eszti-igazi-harmincas-evekbeli-szineszno-lett-szexi-fotosorozat-a-musorvezetorol.htmlA remek stílusérzékkel rendelkező fiatal sztár ezen a képen úgy néz ki, mint egy 30-as évekbeli színésznő. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huA hónap színe: a tűzpiroshttp://www.life.hu/trend/20160202-a-honap-szine-a-tuzpiros-igy-viseld.htmlHa már unod a szürkeséget és a zimankót, és csak a szikrázó napsütésre, a derűs égre, a vidám színekre gondolsz, akkor dobd fel az utolsó hideg napokat az egyik legdögösebb és legélénkebb színnel, a pirossal. TrendOrigoIszak Eszti megmutatta, mi lapul a táskájábanhttp://www.life.hu/trend/20160204-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-megmutatta-mi-lapul-a-taskajaban.htmlA műsorvezetőnek a táskája a „második otthona" is, amibe ahogy ő fogalmaz, benne van az élete, és amibe most mi is belekukkanthattunk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.