Kiss Daniella bikinis fotójától a lélegzetünk is elállt

Forrás: Magyarország szépe 2015 -
mell Kiss Daniella bikini villantás bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában keresve sem találhatnánk ennél lélegzetelállítóbb fotót a Miss World Hungary győzteséről. 

Kiss Daniella nyaralás közben, egy falatnyi bikiniben mutatta meg kifogástalan testét. A szépségkirálynő formás idomai - főleg dús keble - csak úgy vonzzák a tekinteteket. Kiss Daniella egyébként nagyon oda is figyel magára, rengeteget edz, hogy formában tartsa testét - ennek meg is van az eredménye!

5 kérdés a szépségről: Kiss Daniella

A 21 éves bagi lány bőre makulátlan, a haja is gyönyörű, így természetes volt, hogy a Life.hu azonnal megkérdezte őt szépségtitkairól. A Life.hu cikkét ITT olvashatod.

Kiss Daniella szexi életmentő lennehttp://www.life.hu/trend/20150812-kiss-daniella-a-magyarorszag-szepe-valasztas-gyoztese-szexi-eletmento-lenne.htmlA Magyarország szépe szépségkirálynő választás győztese nagyon jól mutatott mentőövvel a medence szélén, őt látva sok pasi biztos szívesen fulladozna.Trend--Kiss Daniella nagyon szexin edz - Így kell dögösen fenékizom-gyakorlatokat végeznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150809-kiss-daniella-szepsegkiralyno-nagyon-dogosen-vegzi-a-fenekizom-gyakorlatokat.htmlNem hiába, egy igazi szépségkirálynő tudja, hogyan kell minden helyzetben a legdögösebben kinézni. Kiss Daniella szexi fenékizom-gyakorlatától tátva maradt a szánk!Ez Zsír!--Először beszélt szerelme öngyilkosságáról Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20150702-eloszor-beszelt-szerelme-ongyilkossagarol-kiss-daniella-szepsegkiralyno.htmlAhogy korábban megírtuk, szörnyű tragédia árnyékolja be a Miss World Hungary győztesének, Kiss Daniella életét. A lány egykori párja ugyanis fél évvel ezelőtt öngyilkosságot követett el, mert a fiatal fiú nem tudta feldolgozni, hogy szakítottak.News--A macsó Jake Gyllenhaal tudja, mitől döglik a légy - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150904-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-jake-gyllenhaal-salma-hayek-julianne-hough.htmlMíg az MTV Video Music Awardson merész, addig a 72. Velencei Fimfesztiválon hercegnős ruhákban mutatták meg magukat a világsztárok. A nagy események mellett természetesen az eheti filmpremiereken és tévéfelvételeken is megjelentek olyan ruhákban a hírességek, amikre felkaptuk a fejünket. Sőt, még egy dögös pasi is bekerült a trendnagyítónk alá. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.TrendNorthfotoEzeket semmiképpen ne vidd magaddal költözéskorhttp://www.life.hu/otthon/20150903-koltozeskor-milyen-holmikat-ne-vigyel-magaddal.htmlMegkötöttétek az adásvételit, kezedben a kulcs, kitűzve a költözködés napja. Mielőtt azonban elkezdenéd bezsákolni az egész eddigi életedet, érdemes jól átgondolnod és mérlegelned, mire lesz valóban szükséged új otthonodban.OtthonThinkstockIstenes Bence a magyar-román meccsrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150904-istenes-bence-a-magyar-roman-meccsrol.htmlIstenes Bence nagy focirajongó, ezt sokan tudják róla. De vajon ott van a ma esti magyar-román mérkőzésen?TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.