Súlyos vádak érték Katalin hercegnét: igénytelen lenne?

Forrás: AFP/Chris Jackson -
terhesség Katalin hercegnő haj Katalin hercegné hajfestés gyermek fodrász őszülés várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicky Clarke szerint az igénytelenség netovábbja, ha valaki ősz hajszálakkal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Kiváltképp akkor, ha olyan stílusikonról van szó, mint Katalin hercegné. Még abban az esetben is, ha épp gyermekével várandós.

Milliószor volt már napirendi téma a sajtóban a még várandós Katalin hercegné őszbe hajló hajtöve. A kétgyerekes brit hercegné ugyanis érthető módon a kis Györggyel, illetve a körülbelül 3 hónappal ezelőtt született Saroltával való várandóssága alatt felhagyott mindenféle magzatkárosító szépségápolási rutinjával, beleértve a hajfestést is.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Szakértők között a mai napig vitatott téma a terhesség alatti hajfestés, a sztárok kedvenc fodrásza, Nicky Clarke egyértelműen állást foglalt a dologban, és nem is rejtette véka alá véleményét Katalin hercegné ősz hajszálairól.

Így még soha nem láttad Katalin hercegnét - Fotók!http://www.life.hu/news/20150727-katalin-hercegne-nagyon-racsodalkozott-egy-kisgyerekere.htmlA Kensington Palotának szerencsére saját Twitter-oldala van, így semmiről nem maradunk le. Most például Katalin hercegné furcsán csodálkozó arcában gyönyörködhetünk.News--Bréking! David Beckham őszül, Victoria pedig meg is örökítettehttp://www.life.hu/trend/20150414-david-beckham-szakalla-oszul-amelyet-victoria-beckham-meg-is-orokitett-instagramon.htmlMég egy vicces nevet is aggatott a divattervezőnő híres férjurára, akinek szakálla egyre látványosabban őszül.Trend--Kisbabát fogadna örökbe Katalin hercegnő és Vilmoshttp://www.life.hu/csalad/20150722-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-kisbabat-fogadna-orokbe-gyorgy-es-charlotte-melle.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, Katalin hercegné és Vilmos tovább bővítenék a családot. A ma két éves György herceg és Sarolta hercegnő testvére azonban a legújabb híresztelések szerint nem a szokványos módon érkezhet. Család--Kissé megőszült a sármos George Clooneyhttp://www.life.hu/galeria/20130503-fotokon-akkor-es-most-george-clooney-golden-globedijas-es-oscardijas.htmlA sármos színész a napokban ünnepli 52. születésnapját.Galéria--Azt beszélik: Vilmos megcsalta Katalinthttp://www.life.hu/intim/20150718-vilmos-megcsalta-katalint-bizonyos-lapok-szerint-gemma-mullennel.htmlSzinte nincs is olyan hét, hogy ne röppenne fel valami elképesztő pletyka a királyi családról. Már itt is legújabb... Intim--Rettenetesen őszül Angelina Jolie - sosem látott fotóhttp://www.life.hu/trend/20120123-rettenetesen-oszul-a-szep-szineszno.htmlA hat gyermek vagy a hollywoodi sürgés-forgás miatt kezdett őszülni Angelina Jolie? Egy biztos, eddig jól titkolta "eredeti" hajszínét.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.