Ki volt a legdögösebb Bond-lány az elmúlt 20 évből? Megmutatjuk!

Sophie Marceau Monica Bellucci Halle Berry James Bond Teri Hatcher Denise Richards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novemberben kerül mozikba az új James Bond, aminek a napokban ki is jött az előzetese. Vélhetően a férfiak a szokottnál is jobban várják a macsómozit: Bond-lány lesz ugyanis a hiperdögös Monica Belluci és az őrülten szexi Léa Seydoux. Ez a duó egészen biztosan legendás lesz a Bond-lányok történelmében, de azért lássuk, kikkel kell felvenniük a versenyt az utóbbi 20 évből.  

A Bond-lányokra sosem lehetett panasz, hiszen náluk alapkövetelmény a tökéletes alak, a szép arc, az erős szexuális kisugárzás. A film készítői megválogatják, kire bízzák a női főszerepeket, számtalanszor láthattunk már világsztárokat és kevésbé ismert színésznőket is a 007-es oldalán. Kevés kivétellel szinte minden filmben megvan a jó és a gonosz hősnő - mutatjuk is, kik járták meg Mr. Bond ágyát az utóbbi 20 évben.

/1507/_k_a_2015728151320

Szerinted ki a legdögösebb Bond-csaj?

Minden idők legjobb szereposztásával büszkélkedhet az új James Bond film - itt az első trailer!http://www.life.hu/kult/20150723-minden-idok-legjobb-szereposztasaval-buszkelkedhet-az-uj-james-bond-film.htmlNovember 6-ától látható itthon a legújabb James Bond film, amely parádés szereposztást tudhat magának. És az előzetese is lebilincselő.KultOrigoJames Bond fia lánynak néz kihttp://www.life.hu/trend/20150708-pierce-brosnan-szinesz-modell-fia-dylan-lanynak-nez-ki.htmlPierce Brosnan 18 éves fia elég lányosan néz ki a legújabb lesifotókon, amelyeken fiús arcú barátnőjével sétálgat.Trend--James Bond dalra fakad - Musical lesz a 007-es történetébőlhttp://www.life.hu/kult/20150708-musical-lesz-james-bond-tortenetebol.htmlSzámos régi és új ellenséggel, valamint egy újabb Bond-lánnyal készül a James Bond: A musical.KultOrigoJames Bond otthon van, és főz - A feleség elárulja, milyenek a hétköznapok az akciósztárralhttp://www.life.hu/intim/20150622-rachel-weisz-elarulta-milyen-az-elet-daniel-craig-szinesszel.htmlDaniel Craig valójában nem az a macsó, akit a 007-es filmek alapján megismerhettünk. Felesége, Rachel Weisz elárulta, milyen a világhírű titkosügynökkel az élet.Intim--A James Bond-film sztárfodrásza is imádja a magyart?http://www.life.hu/trend/20150616-a-james-bond-film-sztarfodrasza-is-imadja-a-magyar-nepviseletre-emlekezteto-mintakat.htmlA 007-es legújabb részének vezető fodrásza, Tracey Smith ruháján egy matyó hímzésre emlékeztető motívum szerepel a film werkfilmjében.TrendOrigoIgazi bombázók az új Bond-lányokhttp://www.life.hu/kult/20141204-megvan-a-legujabb-james-bond-film-cime-es-a-szereploi-is.htmlFurcsa nevet kapott a legújabb Bond-film, ám a rendező Sam Mendes többek között ennek okát is napvilágra hozta a film csütörtöki online sajtótájékoztatóján. És kiderült végre az is, kik lesznek a mozi szereplői.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.