jótékonysági rendezvény Andy Vajna drága Cannes-i filmfesztivál Zuhair Murad Vajna Tímea estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna és felesége a cannes-i filmfesztiválon múlatják az időt. Tegnap este jótékonysági esten voltak, ahol Timi egy kétmillió forintos estélyiben csillogott.

Monte Carlóban, a Pretty You divatszalonban választotta ki Timi a megfelelő estélyi ruhát – írja a Bors, ahol képek is vannak a ruháról. Andy Vajna felesége végül egy Zuhair Murad költeményt választott.

Timi kétórás próba után döntött az exkluzív és nagyon drága ruha mellett, amit a tegnapi jótékonysági estélyen viselt, így valószínűleg kevésbé lesz visszafogott a külseje, mint a legutóbbi vörös szőnyeges bevonuláson.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

„Még soha nem volt rajtam ennek a tervezőnek a ruhája, de nagyon szép. Picit azonban bajban vagyok, mert ezeket a ruhákat főleg modelleknek tervezik. Nekik általában kisebb a mellük, és ezek a fazonú ruhák rajtuk mutatnak talán a legjobban, de én is nagyon otthonosan érzem magam benne” – mondta Timi a barackszínű ruháról.

Komoly bajba került Tímea és Andy Vajna

Viharba keveredett Vajnáék magánrepülőgépe miközben Cannes felé tartottak. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Jaj! Lady Gaga magassarkúban vette be a homokos tengerpartot!http://www.life.hu/trend/20150522-lady-gaga-enekesno-magassarkuban-ment-a-homokos-tengerpartra.htmlAz énekesnő általában extrém öltözékével kerül címlapokra, ezúttal azonban nagyon szerencsétlen cipőválasztásával hívta fel magára a figyelmet.Trend--Eva Mendes szelfivel gyűjt pénzt egy rákos kisfiúnakhttp://www.life.hu/trend/20150521-eva-mendes-enekesno-szelfivel-gyujt-penzt-egy-rakos-kisfiunak.htmlAz énekesnő most szelfizett életében először, és ezt is nemes ügyért tette. A híresség, akinek nemrég született meg a kislánya, egy másfél éves rákos fiúnak gyűjt pénzt.Trend--Eva Longoria nagyon pici a modellek közötthttp://www.life.hu/trend/20150521-eva-longoria-szineszno-cannesban-fotozkodott-a-hires-modellekkel-akik-kozott-nagyon-pici.htmlA színésznő, aki éppen Cannes-ban múlatja az időt a gyönyörű modell, Karlie Kloss társaságában, nagyon vicces fotót posztolt.Trend--Ejha! Alig lehet ráismerni Gillian Andersonrahttp://www.life.hu/trend/20150522-gillian-andersonra-a-hannibal-sorozat-es-az-x-aktak-sztarjara-alig-lehet-raismerni.htmlHihetetlenül szexi, szőke tincseivel alig lehet ráismerni Gillian Andersonra, aki eddig talán egyetlen szerepe kedvéért sem nézett ki ennyire bombasztikusan!Trend--Káprázatos, őrülten dögös estélyik - Ki volt az amfAR-gála legfényesebb csillaga?http://www.life.hu/trend/20150521-amfar-gala-cannes-2015-ott-volt-gigi-hadid-mihalik-eniko-karlie-kloss.htmlEgy hete kezdődött a cannes-i filmfesztivál, és ahogy az lenni szokott, a filmek mellett a ruhák is főszerepet kaptak. A csütörtök esti amfAR-gálán a filmcsillagok, világhírű modellek különösen kitettek magukért - mutatjuk is, miben pózoltak azon a bizonyos vörös szőnyegen. Trend--Nyári Dia őrülten szexi fotókon pózolthttp://www.life.hu/trend/20150521-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-hannaja-orulten-szexi-fotokon-pozolt.htmlA Barátok közt Hannájáról izgalmas fotósorozat készült. A színésznő maximálisan elégedett a gyönyörű, sokat sejtető képekkel.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.