Ejha! Alig lehet ráismerni Gillian Andersonra

Forrás: 2014 NBCUniversal Media, LLC/Nbc -
Hannibal Gillian Anderson X-Akták
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül szexi, szőke tincseivel alig lehet ráismerni Gillian Andersonra, aki eddig talán egyetlen szerepe kedvéért sem nézett ki ennyire bombasztikusan!

Nemsokára folytatódik a Hannibal című sorozat, melynek legújabb, harmadik évada június 4-én kerül képernyőre a sármos Mads Mikkelsen főszereplésével. A történet szerint Hannibal és az FBI harca tovább folytatódik, ebben a küzdelemben pedig ezúttal úgy tűnik, kiemelt szerep jut Gillian Anderson karakterének is. Az X-Akták egykori színésznője pedig alaposan átváltozott karaktere kedvéért, mi is alig ismertünk rá ezzel a hihetetlenül szexi, szőke hajjal.

Forrás: 2014 NBCUniversal Media, LLC/Nbc

David Duchovny és Gillian Anderson végre megcsókolták egymást!

Örülhetnek az X-akták rajongói: végre elcsattant a várva várt csók a két főszereplő között - ráadásul nem is akármilyen körülmények között. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.