Palvin Barbara szexi feketében bűvölte el Cannes-t

Forrás: Facebook/Palvin Barbi -
modell Palvin Barbara Cannes 2015 fekete ruha Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell szerdán már Eva Longoriával és szupermodell barátnőivel rázta, este azonban már igazi dívaként vonult végig a 68. cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén.

Kendall Jenner riválisaként emlegette és Niall Horan exeként vezette fel a brit Mirror Palvin Barbarát, aki szerda este lépkedett végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén.

Forrás: Facebook/Palvin Barbi

Tény, hogy a 21 éves magyar modell, aki a Victoria's Secret világhírű kifutóját is meghódította már, lélegzetelállítóan festett fekete estélyi ruhájában, amely – hála a rafinált, áttetsző részeknek – itt-ott többet is megmutatott a cicaszeműre sminkelt Barbi alakjából. Ezt a Lupita Nyong'o-féle ruhalebegtetést pedig biztos, hogy egy életre megjegyezzük:

Forrás: Facebook/Palvin Barbi

A szupermodell 3 évvel ezelőtt bűvölte el először Cannes-t, azóta rendszeresen visszatérő vendége a filmfesztivál vörös szőnyegének. Tavaly egy hófehér, sellőfazonú darabban vonult végig először a fotósok előtt, majd még ugyanebben az évben egy, az ideihez nagyon hasonló fekete estélyiben kápráztatta el a nagyérdeműt. Barbi 2013-ban maszkulin hatású szerelésben is bebizonyította, mennyire dögös tud lenni - a fotóért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.