Kocsis Korinna hófehér, álomszerű fürdőruhában szelfizett

Forrás: Facebook/Kocsis Korinna -
alak szexi szelfi szépségkirálynő Kocsis Korinna fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell már készül a nyárra, és megmutatta kedvenc fürdőruháját.

A 2013-as Miss World Hungary közönségdíjas szépségkirálynőjéről, Korinnáról - aki végül lemondott a koronáról - Budapest egyik legkülönlegesebb szállodájában készültek azok a fotók, amelyeken megmutatta tökéletes alakját.

Kocsis Korinna Forrás: Facebook/Kocsis Korinna

„Egy magyar fürdőruhacég kért fel a legújabb kollekciójának fotózásához. A képek a szálloda 360 fokos tetőteraszán készültek, ami különleges látványt és élményt nyújtott. Az egyik kedvencem az örök klasszikus fehér szín, ami egy fürdőruhát viselő nőnek is eleganciát ad" – mesélte Korinna a Life.hu-nak.

Nyári Dia őrülten szexi fotókon pózolthttp://www.life.hu/trend/20150521-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-hannaja-orulten-szexi-fotokon-pozolt.htmlA Barátok közt Hannájáról izgalmas fotósorozat készült. A színésznő maximálisan elégedett a gyönyörű, sokat sejtető képekkel.Trend--Debreczeni Zitánál már beköszöntött a nyár - Így fest szexi bikiniben a modellhttp://www.life.hu/trend/20150520-debreczeni-zita-modell-fotos-gianni-baratnoje-szexi-furdoruhaban-napozgatott.htmlSzínes, szexi és igazán különleges fürdőruhában élvezte a napsütést a modell. A kép láttán az jutott eszünkbe, biztos sokan meghúznák a cipzárt Zita fürdőruháján.Trend--Ilyen nőiesnek talán még sosem láthattad Tóth Gabithttp://www.life.hu/trend/20150519-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-x-faktor-mentora-nocis-szexi-fotot-posztolt.htmlAz énekesnő szexi, mélyen dekoltált, virágos ruciban, kissé fáradtan pózolt este a kanapéján. Irtó jól nézett ki!Trend--Amit nem tudunk megunni: kókuszolajjal a tökéletes szépségérthttp://www.life.hu/trend/20150502-kokuszolaj-szepsegapolasban-hajapolasban-sminklemosasban.htmlA kókuszolaj már régóta nagy népszerűségnek örvend a hollywoodi sztárok körében, és leginkább a szűz, vagyis mindenféle vegyi anyagtól mentes friss kókuszdióból készült formája kelendő. Gwyneth Paltrow és Sadie Frost a száját öblíti vele, a szupermodell Gisele Bündchen bőrápolásra használja, Angelina Jolie reggelire eszi, Blake Lively pedig a haja végét dörzsöli be ezzel a finomsággal. Most megmutatjuk, mi mindenre érdemes még használnod! TrendThinkstockÍgy nyaral egy szexi modell! Nézd meg a bikinis fotókat a kétgyermekes anyukáról!http://www.life.hu/trend/20150519-doutzen-kroes-modell-tengarparti-nyaralasarol-posztolt-bikinis-fotokat.htmlDoutzen Kroes a Victoria’s Secret egykori angyalkája, aki már két gyerek édesanyja, elképesztő formában van – így bátran mutogatja testét bikinis fotókon is.Trend--Lélegzetelállító! 77 évesen is divatikon Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20150520-jane-fonda-77-evesen-pozolt-egy-divatmagazinnak.htmlA díva egy divatmagazinnak pózolt 77 évesen, amivel bebizonyította, hogy még most is ugyanolyan sugárzó szépség, mint fiatalabb korában.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.