Ki volt a legdögösebb a Coachella fesztiválon?

Gigi Hadid Coachella Kendall Jenner Beyonce fesztivál Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi még csak tervezzük az idei fesztiválszezont, a világsztárok pedig már túl is vannak a két hétvégés Coachellán. Beyoncétól kezdve a szupermodelleken át gyakorlatilag egész Hollywood tiszteletét tette a koncerteken, természetesen laza, mégis nagyon szexi darabokban. Mutatjuk is a fesztiválszetteket - less el tőlük néhány stílustrükköt!

Gigi Hadid természetesen szuperszexi volt a roppant magasan felsliccelt, leheletvékony ruhájában. Ha a VOLT-ra vagy a Szigetre te is ilyenben indulnál útnak, azért gondolj az esőre...

Gigi Hadid és Cody Simpson Forrás: Northfoto

És így sikerült Gigi fesztiválmanikűrje. Ha pedig még szexi képeket is nézegetnél a modellről, kattints IDE!

Forrás: Instagram/GigiHadid

De a combvillantásra voksolt Beyonce is.

Beyoncé Forrás: Instagram/Beyoncé

Alessandra Ambrosio miniben, nyári csizmában bulizgatott.

Alessandra Ambrosio Forrás: Northfoto

Mihalik Enikő nem cifrázta túl a fesztiválszettet, ám így is gyönyörű volt.

Mihalik Enikő (jobbról) Forrás: Instagram/MihalikEnikő

A Hilton lányok a fesztivál talán leglelkesebb rajongói, nap mint nap több új göncben is megmutatkoztak. Itt például a nagyon egymáshoz öltözött Paris és Nicky, akik mindketten a kék szín nagy rajongói.

Paris és Nicky Hilton Forrás: Northfoto

De nemcsak kékben érzik jól magukat...

Paris és Nicky Hilton Forrás: Northfoto

Íme, a nő, aki becserkészte Adam Levine-t - Behati Prinsloo is megmutatta fesztiválszettjét.

Behati Prinsloo Forrás: Northfoto

Ha miniruhában indulnánk fesztiválozni, és ilyen testünk lenne, akkor épp egy olyan darabra szavaznánk, amilyet Rosie Huntington-Whiteley viselt.

Rosie-Huntington Whiteley Forrás: Northfoto

Fergie jobban néz ki most, mint a szülés előtt bármikor. Kérjük a receptet!

Fergie Forrás: Northfoto

Nincs Coachella Jennerék nélkül. Ilyen az, amikor Kendall Jenner forrónaci helyett valami egészen fiús sortra voksol.

Kylie és Kendall Jenner Forrás: Northfoto

És ilyen, amikor díváskodik.

Kendall Jenner, Hailey Baldwin és Fergie Forrás: Northfoto

Sarah Hyland a fesztivál elengedhetetlen kellékét viseli - a virágfüzér örök, semmi kétség.

Sarah Hyland Forrás: Northfoto

Végre valami más: Diane Kruger kicsit újragondolta a klasszikus fesztiválszettet, a lábbeliért minden tiszteletünk az övé.

Diane Kruger Forrás: Instagram/Kruger

Nikki Reed és Ian Sommerharder végigromantikázták a Coachellát. Szépek, stílusosak, mi kell még?

Nikki Reed és Ian Somerhalder Forrás: Northfoto

Ki fesztiválozott a legdögösebben?

/1504/Ilyen2015412165147Coachella mindörökké - így fesztiváloznak a világsztárokhttp://www.life.hu/trend/20140419-coachella-fesztival-igy-buliznak-a-celebek.htmlA Coachella fesztivált 1999 óta rendezik meg a kaliforniai sivatagban, nem messze Indio várostól. Az évek során a legmenőbb amerikai zenei rendezvénnyé nőtte ki magát, két éve pedig már nemcsak egy, de két hétvégén át bulizhatnak az ide látogatók. A vasárnap véget ért eseményen a sztárfellépők mellett celebek százai engedték ki a fáradt gőzt.Trend--Furcsa harisnyaruhában pózol a Kim Kardashian-alkatú Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150419-kylie-jenner-aki-latszolag-is-kim-kardashian-rokona-atlatszo-harisnyaruhaban-vol.htmlKylie Jenner, aki le sem tagadhatná, hogy a Kardashian klán tagja, igen különleges szerelésben mutatkozott.Trend--Kelly Brook kerek feneke és dekoltázsa is megérkezett a Coachella fesztiválrahttp://www.life.hu/trend/20150419-kelly-brook-kerek-feneke-es-dekoltazsa-is-megerkezett-a-coachella-fesztivalra.htmlA kebelcsoda, aki legutóbb sminknélküli fotót posztolt, most megint ultradögös.Trend--Jessica ismét divatot diktál - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150417-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jessica-alba-sarah-jessica-parker-olivia-wilde.htmlKi örömmel, ki rémülettel veszi tudomásul, hogy igenis visszatértek a bő szárú nadrágok, ezt pedig Hollywood legstílusosabb Jessicái a héten be is bizonyították. De csodás kreációkban és divatbakikban sem volt hiány - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Együtt csapatta Los Angelesben Zimány Linda és Palvin Barbarahttp://www.life.hu/trend/20150419-zimany-linda-es-palvin-barbara-egyutt-buliztak-los-angelesben.htmlZimány Linda Instagram oldalának tanúsága szerint együtt múlatta az időt a két díva az angyalok városában.TrendOrigoSzőkéből barna, hosszúból rövid - Így újultak meg a magyar sztárokhttp://www.life.hu/trend/20150416-uj-frizurara-valtott-toth-gabi-szabo-zsofi-kiss-ramona-nyari-dia-debreczeni-zita.htmlMinden nő vágyik néha egy kis megújulásra. Újévkor, tavasszal, egy életszakasz lezárása után, de az is előfordul, hogy csak úgy jól esik hajszínt vagy stílust váltani. Így tettek a hazai sztárok is az utóbbi hónapokban - nézzétek meg, ki hogyan változtatott a frizuráján. TrendFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.