Marion Cotillard újabb oldalát mutatta meg

Forrás: AFP -
drágakő színésznő luxus Marion Cotillard Chopard márka Dior Cannes-i filmfesztivál ékszer stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marion Cotillard-ról már korábban is tudtuk, hogy sok mindenhez ért: amellett, hogy rendkívül tehetséges színésznő, stílusikon, kiváló énekes és még dalszövegeket is ír. Most megint egy újabb oldaláról ismerhettük meg. 

Az Oscar-díjas színésznő a Chopard luxusmárkának tervezett ékszereket. Az általa megálmodott nyakláncot és karkötőt májusban, a cannes-i filmfesztiválon fogja viselni. A színésznő különleges csillogású drágaköveket választott, amelyek egy ausztráliai családi bányából érkeztek.

Forrás: AFP

A mindig elegáns színésznőt egyébként imádják a tervezők. A nagy francia divatmárkával, a Diorral 2008 óta működik együtt különböző kampányokban, még táskát is tervezett nekik.

8 trükk a legstílusosabb franciától

Vajon mi a titka? A Life.hu itt fejtegette a mindig elbűvölő és csinos Marion Cotillard stílusát.

Megszakad a szívünk ettől a fotótól! Fegyvernek hitte a kislány a fotós kameráját!http://www.life.hu/news/20150401-osman-sagirli-fotos-kamerajat-fegyvernek-nezte-egy-szir-kislany-a-menekulttarborban.htmlVírusként terjed a fotó a szír kisgyerekről, aki egy fotós kameráját összetévesztette egy fegyverrel: felemelte a kezeit és megadta magát.News--Újabb titok látott napvilágot Michael Jacksonrólhttp://www.life.hu/news/20150401-michael-jackson-enekesrol-ujabb-titok-derult-ki-russel-crowet-hivogatta-telefonon.htmlDöbbenetes titokra derült fény a napokban a halott popsztárról: Russel Crowe egy interjúban mesélt arról, hogy Michael Jackson évekig telefonbetyárkodott vele, hotelekben hívogatta őt. Pedig személyesen soha nem találkoztak.NewsAFPMegszületett Milla Jovovich második gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20150402-milla-jovovich-modellnek-megszuletett-a-masodik-gyereke.htmlSzerdán megszületett a híres modell második gyereke. A kislány a Dashiel nevet kapta.Család--Döbbenetes! Női ruhákat terveztek férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20150401-ferfiaknak-terveztek-noi-ruhakat.htmlTi is szeretitek a kényelmes és laza boyfriend és over-size ruhákat? Ne lepődjetek meg, ha a pasik pedig hamarosan girlfriend darabokba bújnak.TrendAFPMihalik Enikő mellbimbója újabb magazint hódított meghttp://www.life.hu/trend/20150401-mihalik-eniko-modell-ujra-mellbimbot-villantott.htmlEzúttal a francia Numéro magazin áprilisi számának divatanyagára kérték fel Mihalik Enikőt. Az eredmény szuper lett: szexi, igazán forró nyári képek készültek.Trend--A szakítás után is együtt nyaral az egykori álompárhttp://www.life.hu/intim/20150402-gwyneth-paltrow-es-chris-martin-mexikoban-nyaral.htmlMég hogy nem lehet jóban maradni a szakítás után Hollywoodban? Erre Gwyneth Paltrow és Chris Martin simán rácáfolnak!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.