Krémszín és hófehér az abszolút győztes - ilyen ruhákban mutatták be kisbabáikat Európa kékvérűi

Letizia Katalin2015 Maxima holland királyné hercegnő királynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin áprilisi szülése nem csak Angliát tartja lázban – a fél világ kíváncsi a baba nemére, és persze a kórházat elhagyó kétgyermekes édesanyára. Lássuk, milyen ruhát választottak Európa kékvérűi az utóbbi években, amikor arra került a sor, hogy bemutassák újszülött babájukat.

Katalin az első szülése után abszolút Diana hercegnőt idézte a kék-fehér pöttyös ruhájával - mindketten ilyenben hagyták el a kórházat. Nemrég megtippeltük, miben mutatja be második gyermekét Katalin – mi a pirosra szavaztunk, mert Diana is ezt a színt választotta Harry világrajövetelekor. De lássuk, milyen színű és stílusú ruhákra voksoltak Európa hercegnői és királynői az utóbbi években.

1. Letícia spanyol királyné

2005 novemberében született meg a csodaszép Letícia és VI. Fülöp spanyol király első gyermeke, Eleonóra. Bár Letícia az első nem nemesi származású spanyol királyné, a stílusérzéke abszolút hibátlan. Divatos, ugyanakkor imádja a klasszikus dolgokat, és nem fél a színektől, kiegészítőktől sem. Tíz éve, amikor a szülés után kislányával a karján elhagyta a Ruber International Hospitalt, egy egyszerű, bézs és krémszínű kosztümöt viselt. A szín tökéletesen passzolt az alkalomhoz, csinos volt, és cseppet sem hivalkodó.

Forrás: AFP

2. Máxima holland királyné

Az öltözködést tekintve másik nagy európai kedvencünk a holland királyné, aki időről időre elvarázsol bennünket nagyon színes ruháival, csodás kalapjaival, feltűnő ékszereivel. A szőke Máxima stílusa remek, sokszor egyenesen merész, amivel messze kitűnik a tömegből – de remekül áll neki! Máximának és férjének, Vilmos Sándor holland királynak három kislányuk van, a középső lány, Alexia 2005 júliusában született. A pár az otthonában, a Villa Eikenhorstban mutatta be a gyermeket, a királyné természetesen gyönyörű volt fehér ruhájában és nagyon visszafogott sminkjében. Nem is kell több egy ilyen alkalomra!

Forrás: Northfoto

3. Charlene monacói hercegnő

Albert herceg felesége is megtanulta, hogyan is kell egy hercegnőnek felöltöznie, pláne akkor, ha az ember lánya Monacóban teszi mindezt. Tavaly decemberben születtek meg Charlene és Albert herceg ikrei, akiket január elején be is mutattak Monaco lakóinak. Charlene kifogástalanul festett hófehér szettjében: az Akris kasmírkabátot és a ruhát direkt neki készítette a tervező.

Forrás: AFP/Sebastien Nogier

4. Mária dán királyi hercegnő

Frigyes dán királyi herceg felesége is roppant csinos, első gyermeke születése után azonban ő a fehér helyett a sötét színekre voksolt. 2005-ben született meg a pár első gyermeke, Keresztély dán herceg. Mária és Frigyes gyermekéről a Koppenhágai Egyetemi Kórház elhagyásakor készült az első fotó, a hercegnő fekete ruhát, cipőt és zöld kabátot viselt. Szerintünk a világos színek jobban passzolnak egy ilyen alkalomra, de persze az is számít, milyen árnyalatban érzi jól magát az újdonsült édesanya.

Forrás: AFP/Kristian Brasen

5. Madeleine és Viktória svéd hercegnők

A testvérpár mindkét tagja csodaszép, bájos: igazi hercegnők, és nagyon hasonlítanak is egymásra. A 37 éves Viktória első gyermeke, Esztella 2012-ben született meg, a róluk készült első hivatalos fotók három héttel a baba világra jövetele után készültek. Viktória a púderszínre szavazott, ami remekül passzolt a bőrszínéhez, stílusához és persze az alkalomhoz. Húga, Bernadotte Magdolna (Madeleine) 32 éves, első gyermeke, Leonore 2014-ben jött világra. Ő már egy igazi modern hercegnő, a szülése után megmutatta kislányát a közösségi oldalán, az első családi fotón viszont már három hónapos a pici. Madeleine, a legtöbb hercegnőhöz hasonlóan, a hófehérre szavazott, és milyen jól tette!

Forrás: Facebook/Svéd Királyi család hivatalos fotó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.