A hotelszobájából lopták el Lupita Nyong'o millió dolláros Oscar-ruháját

hotelszoba rendőrség Lupita Nyong'o gyöngy Calvin Klein ruha Hollywood Los Angeles eltulajdonítás nyomozás lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő Calvin Klein darabját a vasárnapi díjátadó után tulajdonították el egyelőre ismeretlen tettesek. A rendőrség nyomoz.

Fáj a szívünk. A TMZ jelentései szerint hollywoodi hotelszobájából tulajdonították el egyelőre ismeretlen tettesek Lupita Nyong'o csodálatos Calvin Klein ruháját. Még egyszer utoljára megmutatjuk, minden irányból:

Forrás: AFP/Mladen Antonov

A stílusikonnak kikiáltott színésznő Oscar-díj-átadón viselt Francisco Costa tervezte darabját körülbelül 6000 gyöngyszem díszítette, értéke pedig 150 ezer dollárra, vagyis körülbelül 40 millió forintra rúgott. A Los Angeles-i rendőrség egyelőre vizsgálja a lopás körülményeit.

/1502/Ruham201522394550Hogy kerül a világsztárokra magyar tervezésű ruha? Abodi Dóra divattervezőt faggattuk az Oscar előtthttp://www.life.hu/trend/20150218-abodi-dora-magyar-divattervezo-meselt-arrol-hogy-kapnak-vagy-nem-kapnak-a-sztarok-markas-ruhakat.htmlEgyre több világsztáron látni magyar tervezésű ruhakölteményeket, ami hatalmas dolog a hazai divatnak. Ráadásul pár nap, és Oscar-gála, mi pedig kíváncsiak lettünk, hogyan is kell elképzelni a ruhaválasztás folyamatát. Abodi Dóra divattervező már számtalan filmcsillagot öltöztetett, ezért őt faggattuk arról, hogyan is kerül a sztárokra a ruha a vörös szőnyegen. TrendAFPKáosz és narancsbőr helyett tudatos munka - így készülnek a modellek a divathetekrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150220-igy-hoztak-formaba-magukat-a-modellek-a-divathetre.htmlFebruár kétségkívül a divathetekről szól, amire a modellek már hetekkel a kifutós szereplés előtt megkezdik a felkészülést. Mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy a testük csúcsformában legyen, ezért számukra javában zajlik a kemény edzések és a diéta korszaka. Utánajártunk, hogyan edznek, mit esznek a kifutók királynői - lesd el a trükkjeiket, ám ne feledd, nekik ez az életük, és nem kell irodában ülniük és a családjukról gondoskodniuk.Ez Zsír!--Biztos, hogy Jared Leto és Lupita Nyong'o nem egy pár? Nézd, milyen helyesek!http://www.life.hu/intim/20150129-jared-leto-es-lupita-nyongo-olyan-mintha-egyutt-jarna-az-alabbi-fotok-alapjan.htmlAz Oscar-díjas sztárokat már egy évvel ezelőtt is összeboronálták, miután egyre több eseményen látták őket, amint egymás társaságát élvezik. Idén a SAG Awardson ismét meghitten összebújtak. Mutatunk 3 fotót, amely bizonyítja, milyen szépek együtt!Intim--Ez az 5 éves divattervező kislány a legjobb dolog, ami a New York-i divathéten történhetetthttp://www.life.hu/trend/20150216-savannah-smith-5-eves-divattervezo-kislany-bemutatta-kollekciojat-a-new-york-i-divatheten.htmlSavannah Smith mindössze 5 éves, de máris ott a helye a világ egyik legimpozánsabb divathetén. Nagyon aranyos!Trend--2 nő, 1 ruha - Kínos divatbaki az Oscaron http://www.life.hu/trend/20150223-jennifer-lopez-es-robert-duvall-felesege-ugyanolyan-ruhaban-volt-az-oscar-galan.htmlSenki sem szereti, ha a nemrég vásárolt ruhája szembejön vele az utcán, ám még kínosabb a dolog, ha mindez az Oscar-gálán történik. Sőt, mi több, ha ez magával Jennifer Lopezzel esik meg!TrendOrigoDown-szindrómás modell lépett a New York-i divathét kifutójárahttp://www.life.hu/trend/20150213-eloszor-lepett-a-new-york-i-divathet-kifutojara-egy-down-szindromas-modell.htmlJamie Brewer nem egy átlagos lány: a Down-kórral született színésznő nem csupán szakmájában sikeres, hanem immár modellként is végiglejthetett a New York-i divathét kifutóján.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.