Hajégetéssel a töredezett végek ellen - Katalin hercegnő így csinálja!

Forrás: AFP/Richard Pohle -
frizura Katalin hercegnő Alessandra Ambrosio égetés haj Victorias Secret töredezettség ápolás fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé bizarr, de állítólag nagyon hatásos: a velaterapia eljárás során csak a töredezett hajvégek tűnnek el, a hajhossz azonban megmarad.

Első hallásra el sem tudnánk képzelni hajmeresztőbb dolgot annál, hogy tüzet tartsunk a frizuránk alá. Pedig állítólag nem csupán a Middleton lányok esküsznek a hajégetés módszerére, a velaterapiára, hanem a gyönyörű Victoria's Secret-modell, Alessandra Ambrosio is.

Forrás: AFP/Richard Pohle

Nem ok nélkül: ezzel az ősi brazil módszerrel úgy szabadulhatnak meg a töredezett hajszálaktól, hogy a hajhosszuk is megmarad – ez pedig nem csupán a frizurájukat növesztő hölgyeknek jó hír. Nando Lopes, a hajégetést gyakorló londoni fodrász szerint a titok a szorosra csavart tincsekben rejlik.

A gyönyörű, hosszú haj titka

Tudtad, hogy a haj egy év alatt áltagosan 16 centit nő? A Life.hu korábban ITT mutatott 7 apró trükköt, amellyel gyorsíthatod a folyamatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.