Jennifer Lawrence ismét tökéletes ruhában vonult - Heti stílusmustra

Solange Knowles Danielle Brooks stílusmustra Jennifer Lawrence Paula Patton Lupita Nyong'o heti stílusmustra Cobie Smulders Laura Carmichael Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy lehet az, hogy Jennifer Lawrence képtelen hibázni? A világsztár a héten ismét megmutatta, hogy bárkit leiskoláz, ha divatról van szó. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Cobie Smulders duplázott

Az Így jártam anyátokkal bombanője, Cobie Smulders a héten két premieren is járt, mindkettőn kis szoknyával kombinált pólóban. Szerencsés a színésznő, ugyanis a színek és az egyszerű fekete-fehér szettek is remekül állnak rajta.

A méretválasztás fontos

Janelle Monae és Beyoncé húga, Solange Knowles is nagy divatbakit követett el. Janelle nem jegyezte meg az aranyszabályt, miszerint a leggings sosem nadrág, illetve ha mindenképp nadrágként szeretné viselni, legalább helyesen válasszon méretet. Ez a mostani ugyanis összepréselte a combjait. Solange színválasztása szuper, de sajnos ő sem találta el a megfelelő méretet, és bemutatta, milyen, amikor az oversize már túl oversize.

Átsejlő lábak

Ha elénk tennék Laura Carmichael Vionnet és Emma Stone Dior ruháját, hogy válasszunk, melyiket kérjük, valószínűleg a mindkettőt most azonnal lenne a válasz. Nagyon csinosan viselték a hosszú lábaiknál átlátszó estélyit. Az ilyen stílusú darabok a tavaszi időszak kedvencének ígérkeznek.

Színes ruhák barna bőrön

Danielle Brooks tengerészkék Christian Siriano ruháját mintha csak neki tervezték volna. Jól leplezte súlyfeleslegét az estélyi szabásával, barna bőrén szuperül mutatott a kék. Lupita Nyong'o ruhái nagy kedvenceink, a színésznő természetesen most sem bízta a véletlenre, a SAG díjátadó egyik legkülönlegesebb szettjének viselője volt.

A hét legszebb ruhái

Wow, Jennifer Lawrence Prada estélyije nemcsak gyönyörű, de ez a ruha illik legjobban a színésznőhöz azok közül, amit az elmúlt néhány hónapban viselt a vörös szőnyegen. Paula Patton sem panaszkodhat, sugárzik a fehér Aiisha Ramadan ruhakölteményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.