Csúnyán túladagolta a dekoltázst a 72 éves Aretha Franklin

fashion week stílus Aretha Franklin divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet bárki a világ legnagyobb énekesnője, a soul királynője és tizenhatszoros Grammy-díjas, akkor is emberből van, aki hibázik. A 72 éves Aretha Franklin például ott vétett, hogy nem rúgta ki páros lábbal a stylistját, aki képtelen volt meggyőzni róla: NE vegye fel ezt a ruhát.

Persze, az is lehet, hogy valójában ennek a hatalmas divatbakinak nincs semmi köze a stylisthoz, sokkal inkább a lakberendezőhöz, aki eltűntette az énekesnő otthonából a tükröket. Vagy a körülötte élőkhöz, akik nem merik neki megmondani, hogy vannak olyan ruhadarabok, amelyeket akkor sem visel az ember, ha történetesen a világ legnagyobb és legnagyszerűbb élő énekesnője.

Forrás: NORTHFOTO/Future-Image/Dennis Van Tine

És persze az is lehet, hogy Aretha Franklin így lázad a világ ellen, amely ma már leginkább a külsőségekről és a tökéletesség hajszolásáról szól. Mi minden esetre senkinek sem javasoljuk, hogy stílusleckét vegyen tőle!

Hol hibázott Aretha Franklin?

Stílusikonok 60 felett

A stílusosság nem korhoz kötött, és a divattal pedig 60 éves kor fölött is lehet foglalkozni. A Life.hu korábban több olyan, széles és kevésbé széles körben ismert hölgyet mutatott, akiktől lehet tanulni. Közülük a legidősebb, akiről szót ejtettünk, már nem él, de stílusára sokáig emlékezni fogunk. A cikket itt olvashatod.
Ez közel volt! Kínos ruhabakit követett el Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20140929-beyonce-kivagott-felsoje-felrecsuszott-es-megvillantotta-testszinu-melltartojat-a-new-york-i-global.htmlAz énekesnő egy New York-i fesztiválon élte bele magát a szerepébe, aminek majdnem baleset lett a vége. Így csak egy kis villantás történt.Trend--A hét sminkbakiját követte el Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20140503-jennifer-lopez-sminkbakija-az-iheartradio-awards-dijatado-galan.htmlFura dolog az, hogy amíg a zöld színű ajkakon nem akadunk ki, addig egy füstös szemsminkre tátott szájjal csodálkozunk rá, annyira elrontotta az illető.Trend--Kínos baki: két tévécsatorna, ugyanaz a ruhahttp://www.life.hu/trend/20140319-kinos-bakit-vetettek-a-tevecsatornak-egyforma-ruhaban-vezettek-musort.htmlHa esténként több hírműsort is nyomon követsz, talán neked is feltűnt egy kis furcsaság: két különböző csatorna műsorvezetője pontosan egyforma ruhába bújtak. Kínos!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.