Dögös sztármamák, olasz istennők - Heti stílusmustra

fashion week Alessandra Ambrosio hercegnő Megan Fox mustra Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gála, díjátadó, filmfesztivál, mozipremier: beindult a szezon Hollywoodban is. Csodás estélyik, isteni frizurák, szexi sztáranyukák - nagyjából ez a hét termése. Következzen a Life.hu stílusmustrája!

A héten két nagy díjátadót is rendeztek. Itt meglesheted, milyen ruhakölteményekben hódítottak a hollywoodi sztárok az Emmy-gálán, itt pedig az MTV Vide Music Awards legkacérabb szettjeit mutattuk meg.

Imádjuk a romantikát!

Nemcsak mi, hanem a velencei filmfesztivál szépségei is. Constance Jablonski egy bájos Alberta Ferretti estélyiben romantikázott, a nude színhez finoman füstös szemet kérta sminkesétől - mi nagyon szerettük ezt a szettet. Csak úgy, mint az olasz modell, Bianca Balti Dolce & Gabbana kreációját. Annyira bájos ez a lány, nem igaz?

Drámai megjelenés

Persze Velencében megvolt a kislányos stílus ellenpólusa is: többen drámahercegnőnek öltöztek. Chiara Mastronardi választása érdekes volt, már ami a színeket illeti, de remekül eltalálta ezt az Alberta Ferretti-darabot is. A heti nagy kedvencünk azonban a tervezőnek az a fekete kreációja, amit Liya Kebede viselt. A ruha álomszép, nagy szívfájdalmunk csak az, hogy a modell alig sminkelte ki magát. Egy ilyen drámai ruhát vétek erős szemfestés vagy feltűnő rúzsnélkül viselni!

Hangsúly a nyakon

Pontosabban a nyakékeken, merthogy a sztárok a héten imádták a feltűnő ékszereket. Nieves Alvarez egy Bulgari kígyót melengetett a keblei fölött, Alessandra Ambrosio pedig egy igazi királynői nyakéket viselt Velencében. Mindketten oksan választottak ruhát, hiszen ilyen feltűnő ékszereknél nem árt, ha az ember lánya nem egy agyondíszített darabban vonul.

Keressük a legdögösebb anyukát!

Megan Fox hat hónapja szülte meg második gyermekét, de jobb formában van, mint valaha. Malin Akerman sem panaszkodhat: a szintén kisgyermekes anyuka dekoltázsa sok elismerő tekintetet zsebelt be a héten. No de ki a dögösebb?

Katalin helyett svéd szépségek

A héten nélkülöznünk kellett kedvenc stílushercegnőinket, Katalint és Letiziát, így megmutatjuk, mit viselt a két svéd hercegnő, Viktóriaés Madeleine. Mindketten a Polar Music Prize Awards vendégei voltak: Viktória egy púderszínű estélyiben és fehér tűsarkúban hódított, míg húga a bordóra és a fekete csipkére voksolt. Jól tette!

Imádnivaló frizurák

Rövid és hosszú hajból egyaránt lehet trendi, stílusos frizurát készíteni. Az angyali szépségű Valentina Bell gyönyörű hajkoronáját hullámosra készítette el, és oldalra tűzte, mi pedig csak arra vágyunk, hogy ilyen hajunk legyen. Emma Stone a héten már bemutatta fonott hajkölteményét is, ám a velencei filmfesztivál egyik premierjére kissé kócos stílusú, hosszított bubifrizurával érkezett. Remekül nézett ki - cseppet sem hiányzott a konty vagy egy túlgondolt, gondosan beszárított fazon.

Ki ez a lány?

Tavaly Jamie Alexander színésznő viselte 2013 egyik legmerészebb szettjét - itt meg is lesheted, melyiket.Nos, azóta sokat változott a világ: a barna filmcsillag levágatta fürtjeit, és az öltözködése is látványosan konszolidáltabb lett. Vajon mi áll a pálfordulása mögött?

Forrás: AFP

Hogy tetszik Jamie új stílusa?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.