Nagyon hagyományos ruhában ment férjhez Angelina Jolie

fashion week esküvő menyasszonyi ruha menyasszony Angelina Jolie cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már, amikor Angelina Jolie a nyakláncán viselte szerelme vérét? Vagy amikor kék hajjal parádézott. A színésznő stílusa erőteljes maradt, de letisztult az évek során. Arra azonban nem számítottunk, hogy hagyományos ruhát választ az esküvőjére.

Lassan egy hete már, hogy múlt szombaton ment férjhez Angelina Jolie. A színésznő - a hírek szerint - földig érő, hófehér, csipkéből és szaténból készült ruhában mondta ki a boldogító igent. Az E! online forrása szerint a ruha "nagyon hagyományos, de nagyon Angie-s volt", azaz biztosan volt benne valami furfang.

Forrás: AFP/Adam Berry

A színésznő arcát fátyol takarta - amikor Brad Pitt felemelte azt, a lélegzete is elállt, annyira gyönyörű volt a menyasszony. Angelina nem feledkezett meg valamin régiről sem: egy aranymedál is volt rajta, benne az édesanyjafotójával. Egyelőre nem tudni, ki a ruha tervezője - sokan azt rebesgetik, hogy a Versace divatház adta neki, akik számtalan kreációt biztosítottak már számára a vörös szőnyeges eseményeken. Az is kiderült már, milyen a színésznő jegygyűrűje - pénteken ugyanis lefotózták az újdonsült feleséget.

Gyerekeik - akik évek óta várták már a lagzit - közül a fiúk pont olyan színű és anyagú ruhát viseltek, mint Brad Pitt, a lányok viszont a saját stílusuknak megfelelő darabot választhattak - olyat, amilyet szerettek volna. Édesek lehettek mind a hatan!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.