Ő 2014 leggyönyörűbb nője

Forrás: Twitter/TodayShow -
Oscar-díj People magazin Lupita Nyong'o szépség legszebb nő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas Lupita Nyong'o lett a legszebb nő idén a People magazin szerint.

Hivatalos: a friss Oscar-díjas Lupita Nyong'o-t nyilvánította a legszebbnek 2014-ben a People magazin. A fekete bőrű színésznő ezzel olyan nagyágyúkat előzött meg, mint Julia Roberts, Julianna Margulies vagy Jennifer Lawrence - írja a Huffington Post. A szokásos címlapfotó a legszebbekről a Today show Twitter oldalán jelent meg először. Íme:

Forrás: Twitter/TodayShow

A hír nem érte igazán váratlanul a magazin olvasóit (és a világot sem). Nemcsak azért, mert Lupita csodaszép. A tehetséges lányra év elején figyeltünk fel igazán az Oscar-gálán, amikor elnyerte az egyik legnagyobb filmes elismerést a 12 év rabszolgaságban nyújtott alakításáért. Nem sokkal ezután szerződést kötött a Lancome Paris-val és minden vörös szőnyeges eseményen a legjobban öltözött sztárok listáját vezeti.

A kenyai színésznő szerényen reagált a hírre, miután megtudta, övé a legszebbnek járó címlapfotó: „Izgalmas volt, ez egy hatalmas bók. Boldog voltam minden lány nevében, akik a címlapon látnának."

Budapest és a divat - egy bemutató kulisszái mögötthttp://www.life.hu/trend/20140416-a-budapest-fashion-week-divatbemutato-kulisszai-mogott-jartunk.htmlHitted volna, hogy egy mindössze 10-15 perces divatbemutató mögött gyakorlatilag fél napos készülődés áll? Régen láttam akkora nyüzsgést divateseményen, mint amekkora néhány hete a Budapest Fashion Week színfalai mögött fogadott bennünket. A Life.hu újságírójaként ugyanis fotós kolléganőmmel bejutottunk a backstage-be, meglestük, hogyan is készülnek a szuper sminkek és frizurák, sőt, a nagy rohanás közepette elcsíptünk egy világhírű magyar modellt is, akivel még a trendekről is cseveghettünk picit. Izgalmas nap volt, nem vitás!TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huRumer Willis és a pink bugyi esetehttp://www.life.hu/trend/20140423-rumer-willis-pink-bugyit-villantott.htmlKifogott a sztárcsemetén merészen kivágott szoknyája.Trend--Felismerhetetlen lett Mel Gibsonhttp://www.life.hu/trend/20140422-mel-gibson-szineszre-alig-lehet-raismerni.htmlSosem volt még ilyen ápolatlan a színész: hatalmas szakállal és kócos hajjal kapták lencsevégre.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.