fashion week feleség Shakira focista Victoria Beckham stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a rocksztárokra igaz az, hogy a legjobb nőket kapják ki, akkor ez hatványozottan igaz a focistákra is. A focistafeleségek - vagy barátnők - viszont nemcsak szépek, hanem közülük jó néhányan rendkívül stílusosak is. A Life.hu megmutatja azt a hat gyönyörű nőt, akiktől te is elleshetsz néhány stílustrükköt.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



1. Victoria Beckham

Ki mással is kezdhetnénk a sort, mint - a 2012-es Eb-n amúgy nem játszó - David Beckham oldalbordájával, a mindig stílusos Victoriával? Victoria Beckham a világ egyik legtöbbet fotózott híressége, akinek jól is jön, hogy az egész világ figyel rá. Kezdetben ugyan csak modellként vállalt szerepet a divat világában, ma már tervezőként saját divatháza van, ruháit pedig nemcsak a hírességek imádják, hanem a szakemberek is elismerik a tehetségét. Victoria önmaga márkájának kampányarca - ahogy anno Coco Chanel is az volt. Nyilvános szerepléseikor mindig a legutolsó kollekciója darabjait viseli. Victoria - azon kívül, hogy odáig van a méretes táskákért és a lehetetlenül magas sarkú, lábfejgyilkos platformcipőkért - imádja a minimalista darabokat, amelyek sohasem unalmasak. Ha te is szereted ezt a stílust, törekedj arra, hogy a legegyszerűbb ruhát is úgy viseld, hogy abban mindig legyen valami fifika.

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

2. Sara Carbonero

Aki látta, nem felejti el azokat a képsorokat, amikor világbajnoki győzelme után az elcsukló hangú, könnyező szemű Iker Casillas élő adásban csókolta meg a vele interjút készítő, gyönyörű barátnőjét, Sara Carbonerót. A nevezett hölgyön nemcsak szépsége miatt akadhat meg az emberek szeme, hanem közvetlen stílusa miatt is. A pálya mellett laza, kicsit sportos, ugyanakkor mindig divatos és nőies. Nagy barátai a mintás kendők, amelyek mindig kiemelik az arcát. A törékeny nőiességét tovább hangsúlyozza a férfias méretű karórával. A vörös szőnyegen viszont vadabb arcát is megmutatja, ha úgy adódik.

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP

Kattints a képre a galériáért!

3. Noemie Lenoir

A gyönyörű francia modell arca valószínűleg neked is ismerős, hiszen a legnagyobb márkák szerződtetik: dolgozott már a L'Oréalnak és a Victoria's Secretnek, a Gapnek és a Next Clothingnak is. A különleges szépség férfiak millióinak szívét dobogtatta meg, de csak egy ember nyerhette el az övét. Noemie a francia válogatott 2008-ban visszavonult játékosa, Claude Makelele felesége. A modell igazi átváltozó művész, ami téged is biztasson arra, hogy nem kell félned az újdonságoktól. Az ő haja volt már például hidrogénszőke és fekete is. A stílusán érezhető, hogy a divatiparban dolgozik: hanyagul szexi, bátor, mégis nagyon nőies.

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

4. Sylvie van der Vaart

2003-ban a holland középpályás Rafael van der Vaart csinos feleségét választották Hollandia legszexisebb nőjének. Akkor még hosszú, szőke loboncával volt ismert, amelytől gyermekük születése után szabadult meg. Jól tette: a tüsi vagy a mostanában picit hosszabb Elvis-frizura miatt a modellként és színésznőként is ismert hölgy kitűnik a sablonos focistafeleségek közül. Ezt a fajta merészséget érdemes ellesni tőle. Bár szereti a drámai ruhákat, mégis a minimalista, egyben nagyon szexi és csajos darabok állnak neki a legjobban. Sylvie nemrég a divatiparban is elkezdett nevet szerezni magának: piacra dobta Pure by Sylvie névre keresztelt ékszerkollekcióját.

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

5. Shakira

A spanyol Gerard Pique barátnőjét nem kell bemutatni senkinek. Shakira nemcsak a csípőmozgásáról híres, hanem a stílusáról is ismert. A sztár régóta hozzászokott a vörös szőnyeghez, pontosan tudja, mi az, ami kiemeli az alakját, a szem- vagy a hajszínét. Nem mondhatjuk, hogy nem nyúl mellé néha, ahogy nekünk, úgy neki is vannak rosszabb napjai, de ez teszi igazán emberivé.

AFP
AFP

Kattints a képre a galériáért!

6. Coleen Rooney

Coleen mindössze 12 éves volt, amikor először találkozott későbbi férjével, Wayne Rooney-val, akivel 16 éves korában kezdett randizni. A pár 2008-ban házasodott össze annak ellenére, hogy az angol válogatott mostani éllovasa rendszeresen kereste örömlányok karjaiban a boldogságot. Úgy tűnik, van az a szerelem, amelyik e fölött is szemet huny. Coleen stílusa nem olyan szofisztikált, mint Victoriáé, jobban szereti a feltűnőbb darabokat, amivel szerintünk nincsen semmi baj, hiszen nem lehet mindenki Beckhamné klónja, néha szembe kell menni azzal, amit a trendek diktálnak, különben hová lenne az egyéniség? Tény, hogy van, amikor Coleen túllő a célon, talán pont ezért kavart nagy vitát az is, amikor bekerült a Vogue brit kiadásába. A magazin szerkesztője viszont megvédte őt, és nyilvánosan dicsérte a divathoz való rendkívüli érzékét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.