fashion week stílus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába van vége a cannes-i filmünnepélynek, azért a héten sem maradtunk vörös szőnyeges események és hírességek nélkül. Az amerikai elnök és felesége épp európai körúton vannak, ami külön öröm a divatfanatikusok számára, hiszen a stílusikon first lady izgalmas ruhákba vetett hite üde színfolttá teszi a protokolleseményeket. A heti stílusmustrán Michelle Obama volt az egyik befutó, de nem titkoljuk el azt sem, ki nem jött be.

Az unalmas Jennifer Lopez

Jennifer Lopez például a 'nembejövős' kategória, pedig nézegettük eleget, mielőtt kimondtuk az ítéletet. Imádjuk a gyönyörű, formás alakját, a hatalmas oroszlánsörényét, de ez a bőrszínű, gumírozott nadrágszárú Michael Kors tervezte overál csak nem úgy működik, ahogy a díva szeretné. Valamiért elcsépelt, hervasztóan unalmas és olcsó hatást kelt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Angelina Jolie vs. Katie Holmes

Annyira megörültünk, amikor azt láttuk, hogy Angelina Jolie végre egy élénk szín mellett tette le a voksát, amikor a "The Tree Of Life" Los Angeles-i premierjére érkezett. A paradicsompiros, egyvállas Jenny Packham ruha színválasztása tökéletes volt. A színésznő bámulatosan és végre életigenlően festett benne, főleg amikor egy finom mosolyt is megengedett magának. Aki képes volt ezt überelni, az a szintén élénk színre és maxiruhára szavazó Katie Holmes volt. Bár a kép kissé bénácska, ugyanezt nem lehet elmondani a saját tervezésű Holmes & Yang ruháról. A gyönyörű szín, az izgalmas részletek abszolút favorit!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Michelle Obama vs. Zoe Kravitz

Végül következzen Michelle Obama, akinek stílusáért legalább annyian rajonganak, mint amennyien túl soknak tartják. Egy biztos, a first lady végre megmutatta, hogyan lehet divattényező a politika. A elnöki pár európai körútjának brit állomásán az angol királynő vacsorameghívásának is eleget tettek. Obama asszony ott viselte ezt a végtelenül elegáns Ralph Lauren estélyit, amelyet egy hangsúlyos nyaklánccal tett feledhetetlenné. Igazi stílusikon, aki millióknak mutathat példát. Egy lehetne a millióból Lenny Kravitz lánya, Zoe, akinek sikerült mellényúlnia a héten. A fiatal színésznő ezüst bársonyból készült Alexander Wang ruhája egyesek szerint überkúl, szerintünk pedig cserélendő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.