Tóth Gabi meggyógyult: negatív teszttel üzente: túl van a nehezén

Forrás: TV2 -
Tóth Gabi negatív teszt koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabira rájárt a rúd, a sok támadás mellett ugyanis a koronavírust is elkapta. Mostanra azonban szerencsére meggyógyult és üzent is a rajongóknak. 

Tóth Gabi nehéz időszakon van túl, ugyanis a sok bántás után besokallt és úgy döntött, egy időre visszavonul a közösségi oldalaktól. "Úgy döntöttem, hogy egy időre elnémítom az oldalaimat. A Sztárban Sztár leszek! új évadának indulásáról persze tájékoztatlak majd benneteket, illetve a Blogomat is folytatni fogom. De nem szeretnék teret adni a gyűlölködésnek, úgy érzem, ezzel tudok most a legtöbbet segíteni. Remélem, megértitek" - írta akkor Tóth Gabi, később pedig kiderült, hogy az énekesnő elkapta a koronavírust. Mostanra azonban meggyógyult és közösségi oldalán üzent a követőinek, de ígéretéhez híven a posztot nem ő írta.

Tóth Gabi túl van a nehezén Forrás: TV2

"Nagyon sok aggódó levelet kapott tőletek Gabi. Szeretné megköszönni nektek, hogy ilyen sokan mellette vagytok. A nehezén túl van testileg és lelkileg is" - írta Gabi, aki az Instagram-sztorijában egy negatív teszttel pózol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.