A krumpli 50 árnyalata - isteni receptek, amik után megnyalod mind a 10 ujjadat!

Forrás: Thinkstock -
burgonya Gréta konyhája krumpli recept vegán Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig unalmasnak gondoltad a krumplit, a következő receptek után biztosan megváltozik majd a véleményed!

Száműzted az étrendedből a krumplit, mondván, hogy hizlal? A burgonya csak annyira kalóriadús, mintha a répát zsírban sütnéd meg, vagy főzés után zsíros tejjel és vajjal kikevernéd. A közhiedelemmel ellentétben nem a krumpli okolható a hízásért, hanem az elkészítés módjában van a hiba. Ha szereted ezt a zöldséget, és szívesen beiktatnád újra a mindennapjaidba, az ITT található recepteket bátran próbáld ki - ezektől nem fogsz kikerekedni!

Forrás: Gréta konyhája

Gréta tippje

Isteni egytálétel burgonyával - ettől az egész család odáig lesz! Ha pedig arra vagy kíváncsi, milyen egészséges ebédeket készíthetnél magadnak, amiket akár minden nap vihetsz a munkahelyedre, kattints IDE!

Próbáltad már a lapos has koktélt? Ha nem, itt az ideje! http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150205-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-lapos-has-koktel.html A lapos hashoz nem árt a rendszeres mozgás, ám finom, de egészséges ételekkel, italokkal is rásegíthetsz. Mutatok egy koktélt, amit imádni fogsz! Stőhr Gréta -- Nassolnivaló cukor nélkül? Készítsd egészséges pudingot! http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150130-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-karobos-chia-puding.html Fogyókúra alatt nem árt hanyagolni a cukros finomságokat, ám vannak olyan desszertek, amik nem hízlalnak, és még egészségesek is! Stőhr Gréta -- Kényeztesd a vendégeket ír csokoládés krémlikőrrel - te is elkészítheted! http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141223-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-ir-csokolades-kremlikor.html Karácsonykor igyekszünk élvezni az ízeket, és nem nézzük olyan szigorúan, mit eszünk, mint az év többi napján. Egy isteni, házi készítésű krémlikőrnek egy vendég sem tud ellenállni - próbáld ki a vegán verziót is! Stőhr Gréta -- Télen is tartsd a formád! 11+1 tipp, hogy ne hízz el a hideg időben http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141030-greta-konyhaja-tippek-teli-elhizas-ellen.html Te is úgy érzed, hogy a tél közeledtével megnő az étvágyad, és ezt a mérleg is alátámasztja? Azzal semmi baj nincs, ha 1-2 kiló felszalad rád a hideg napok alatt, de a mértékletességre azért nem árt odafigyelni. Stőhr Gréta -- Pofonegyszerűen készül a legfinomabb sütőtök http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141103-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-igy-keszul-a-tokeletes-sutotok.html A legegyszerűbb módja a sütőtök elkészítésének, ha megsütöd, de ne hidd, hogy már minden trükköt ismersz! Stőhr Gréta -- Indul a lencseszezon - spékeld meg az ebédedet indiai fűszerekkel! http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141124-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-indiai-lencseragu-edesburgonyaval.html Kár a lencsét az év első napjára tartogatni - számolj vele a tél többi napján is. Próbáld ki indiai fűszerekkel és édesburgonyával, az eredmény mennyei lesz! Stőhr Gréta Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.