A kedvenc köretem krumpli helyett - egészséges és isteni finom

Sarka Kata diéta burgonya köret zeller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon sokan kértek tőlem diétás tanácsot. Ez a köret például tökéletesen helyettesíti a burgonyát! Próbáljátok ki ti is, és írjátok meg kommentben, hogy ízlett!

Hozzávalók:

Zeller, alma, kókuszzsír vagy olívaolaj, só, bors, kakukkfű

Elkészítése:

Pucold meg, és vágd kockákra a zellert és az almát. Kókuszzsíron vagy olívaolajon párold vagy pirítsd meg őket. Ezután fűszerezd: sózd, borsozd, és a legvégén szórj rá friss kakukkfüvet.

Nemcsak kakukkfűvel, szezámmaggal is nagyon finom! Forrás: Dreamstime
Íme, a kedvenc diétás sütim - Diétás túró tortahttp://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20160519-sarka-kata-megmutatta-a-kedvenc-dietas-sutijet.htmlA túró fontos fehérjeforrás, a benne lévő kalcium miatt pedig nemcsak a fogaknak, de a csontoknak is jót tesz, így ez a süti az egyik legjobb sportolás után is. Íme, a kedvenc receptem. Sarka KataOrigoAz az ideális test, amiben jól érzed magad - Lezárás egy parttalan vitáhozhttp://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20160305-az-idealis-testkeprol-szolalkozott-ossze-sarka-kata-es-notar-ilona-antropologus.htmlEgy korábbi televíziós műsorba vendégként érkezett Sarka Kata, Katus Attila, és a kulturális antropológus, Nótár Ilona. A beszélgetés témája Bochkor Gábor rádióban tett kijelentése volt, miszerint "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék." A meghívott vendégek nem feltétlenül értettek egyet egymással, ami később hatalmas indulatokat generált. Kata nyílt levélben fogalmazta meg véleményét Nótár Ilona hozzáállásáról, amit Ilona sem hagyott szó nélkül. Nyílt levelét, melyet válaszul Katához intézett alább olvashatjátok. Sarka Kata--Sarka Kata: "A nyári alak télen készül" - Íme, az én trükkjeimhttp://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20160203-sarka-kata-elarulja-hogyan-kerulhetsz-bombaformaba-iden-nyarra.htmlHiggyétek el, hogy megéri lemondani pár hétig (vagy végleg) pár finom falatról a cél érdekében! Ha életmódváltásként éled meg, és megtalálod az új kedvenceket, akkor nagyon könnyen fog menni! Mutatok nektek egy kis segítséget ahhoz, hogy hogyan induljatok el! Sarka Kata--Megmutatom az egyik kedvenc reggelimethttp://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20150804-megmutatom-az-egyik-kedvenc-reggelimet-irja-sarka-kata-a-kata-naplojaban.htmlMegmutatom nektek az egyik kedvenc reggelimet, amit azért is szeretek, mert amellett, hogy istenien finom, és mindenféle gyümölcs remekül passzol hozzá, szuperegészséges is. 100 grammban mindössze 100 kalória van.Sarka Kata--Sarka Kata: „Akár a legbensőbb gondolataimat is megosztom, ha olyan lelkiállapotban kezdek el írni”http://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20150523-interju-sarka-kataval-a-life-sztarszerzosegevel-kapcsolatban-es-jovobeli-tervekrol.htmlSarka Kata hamarosan a Life.hu sztárszerzője lesz. Új feladatával kapcsolatban a jövőbeli terveiről beszélgettünk a kétgyermekes anyukával, aki kilenc éve Hajdú Péter párja. Vajon marad ideje a családjára?Sarka KataOrigoSarka Kata: „Akár a legbensőbb gondolataimat is megosztom, ha olyan lelkiállapotban kezdek el írni”http://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20150523-interju-sarka-kataval-a-life-sztarszerzosegevel-kapcsolatban-es-jovobeli-tervekrol.htmlSarka Kata hamarosan a Life.hu sztárszerzője lesz. Új feladatával kapcsolatban a jövőbeli terveiről beszélgettünk a kétgyermekes anyukával, aki kilenc éve Hajdú Péter párja. Vajon marad ideje a családjára?Sarka KataOrigo


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.