Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Falusi Mariann

Forrás: RTLklub/Sajtóklub -
Falusi Mariann ezoterika Peller Mariann Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falusi Mariann meglepő őszinteséggel mesélt hitről, párkapcsolatról, lelke legmélyebb zugairól.

Peller Mariann: Tudom rólad, hogy rengeteget utazol. Te ilyen lélek vagy, akinek látnia kell a világ minden szegletét?

Falusi Mariann: Nem tudnám ezt arra fogni, hogy lelki szükséglet, hogy utazzak. Egyszerűen szeretem a mozgást, a lendületet és a rugalmasságot. Ezt pedig csak úgy tudja megtartani az ember, hogyha mozgásban marad.

PM: A fizikai részét értem, de esetleg befelé is szoktál utazni?

FM: Én úgy magamban nem szoktam nevesíteni, hogy miben vagy kiben hiszek, de nagyon jókat szoktam beszélgetni ilyen témákról a barátaimmal. És ebben az a nagyon jó, hogy ilyenkor hallom közben a saját hangomat. Miután ismerem már, hogy milyen az, amikor normálisan beszélek, így tudom, hogy egészen megváltozik a hangom, ha valamit kamuzok. Ezért aztán lebukok saját magam előtt. Előfordul olyan, hogy valamit bevállalok, és próbálom magam meggyőzni arról, hogy az nekem jó, ilyenkor kimondom, hogy én ezt és ezt most szeretném. Ekkor viszont meghallom a saját hangomon, hogy ezt tényleg szeretném-e. Úgyhogy azt gondolom, hogy a torkom, és ami azon keresztül kijön, gyakorlatilag a lelkemnek a meghosszabbítása.

Falusi Mariann Forrás: RTLklub/Sajtóklub

PM: Ezek szerint nálad nem is a megérzések működnek, hanem a saját hangodból tudod, mi a helyes út számodra!?

FM: A megérzés is nagyon jól működik. Eléggé „krimi agyam" van, vagyis előre szoktam gondolkodni helyzetekről, azok lehetséges megoldásairól, a kiváltó és lehetséges érzelmekről.

PM: Volt olyan alkalom, amikor a megérzésed tényleg bejött vagy valamitől megóvott?

FM: Attól szokott megóvni, hogy valamibe jobban belemenjek. Most is ebben vagyok, éppen egy kapcsolat-gondolkodásban vagyok, és tudom, hogy valami nincs rendben. Nem tudom megfogalmazni, hogy micsoda, úgyhogy majd most fogunk leülni beszélgetni az illetővel, és abból ki fog derülni. Akár a saját hangomból, akár abból, amit hallok, de meg fog születni egy döntés.

PM: Megfogalmaztad már magadnak, hogy miben hiszel?

FM: Az tetszett nekem, amikor a nagymamám azt mondta, hogy eszembe ne jusson azt hinni, hogy Isten az angyalokkal fent lóbálja a lábát a felhőkön! Ő egyébként egy természetet kedvelő ember volt. Azt mondta, hogy az Isten maga a természet. Illetve a természetnek az ereje, az állandó változásai, és azok a hatások, melyeket ránk gyakorol. Ebben lehet hinni, és nem hinni, de úgy érzem, ebben igaza volt. Istenben úgy mint egy létező valamiben, nem hiszek. Hiszek az energiában, hiszek abban, hogy ezek a kölcsönhatások mozdítják előre a világot, ahogyan bennünket is, a legapróbb sejtjeinken keresztül, egészen az érzelmeinkig, mindent. És természetesen, hiszek magamban, mert bennem is bennem van.

"Hiszek az energiában, hiszek abban, hogy ezek a kölcsönhatások mozdítják előre a világot" Forrás: YouTube/TulipánTündér Produkció

PM: Előfordult veled olyan, amit nem tudtál megmagyarázni?

FM: Kambodzsában álltam, az ezüst aljú templomban, aminek ezüstből készültek a kövei, amelyeken áll. Egy nagy Buddha-szobor előtt álltam, és azt éreztem, hogy átforrósodik a talpam. Mondtam annak, akivel utaztam, hogy jöjjön, nézze már meg ő is, mert nekem forró a talpam alatt a kő. Odaállt, de ő semmit nem érzett. Megint odaálltam, újra felforrósodott a talpam. Ekkor oldalról belépett egy szerzetes, rám nézett, és azt mondogatta nekem: Sun head, sun head. Ezt suttogta a fülembe. Kérdeztem, hogy ez mit jelent, mire azt felelte, „neked dolgod van". Néztem rá, de aztán ő is ment tovább, és én is éltem tovább az életemet. Nem szeretem az önbeteljesítő jóslatokat, nem szeretek ezekkel a dolgokkal túl sokat foglalkozni, inkább megyek és teszem a dolgomat.

PM: Imádkozni szoktál?

FM: Anyukám istenien imádkozik, én legfeljebb az angyalokkal szoktam beszélgetni. Például megköszönöm nekik a segítséget, de a legegyszerűbb dolgokban, mint a parkolóhely megtalálása.

Mariann két lábbal áll a földön, mégis igazán szórakoztatónak és tanulságosnak találta a tarot kártyás elemzést, melyet Novák László, asztrológus végzett.

Novák László, Falusi Mariann és Peller Mariann Forrás: Peller Mariann

NL: Azt látom a lapok alapján, hogy van benned egy igen komoly, tudatalatti, állandó érzelmi elvágyódás. Onnan, ahol éppen tartózkodsz, de ezt valószínűleg igyekszel elnyomni magadban. Aztán jellemző még rád egy igen magas szintű gondolati tevékenység, ami azt is jelenti, hogy kitűnő rálátásod van minden helyzetre. Meglátod a rejtett összefüggéseket, sőt, kiismered az embereket is. Ez pedig arra utal, hogy folyamatosan döntéshelyzetekben vagy, ami kihívást jelent a számodra, még ha első ránézésre úgy tűnik nekünk, hogy ez semmiség.

FM: Percenként döntéshelyzetekben van minden ember, állandóan az élete során. Ez a játék, ez benne a lényeg, és ez tök jó.

NL: Igen, de te azt mutatod, mintha neked nem is folytonos döntéshelyzetekből állna az életed.

FM: Persze, hiszen én mindent tudok! (nevet) Hogy én ezzel küzdök, az az én magánügyem, az senkire nem tartozik. Valóban rejtek dolgokat, mert bár úgy tűnik, mintha nagyon extrovertált lennék, valójában sok mindent inkább a háttérben tartok.

NL: Tudod, azt szokták mondani, hogy az mindig gyanús, ha valakinek ránézésre nincs semmi nehézsége.

FM: Képzeld, egyszer szintén tarot kártya alapján jellemeztek, és két fura dolog jött ki. Az egyik az, hogy én elhúzom akár a barátaimat, a feladataimat, a fél világot a hátamon. A másik pedig egy kicsi szütyő, a vállamra vetve, amivel bejárom az egész világot, és az ehhez a képhez tartozó szabadságvágy. És ez valóban így van, ez a két ellentétes erő munkál bennem egyszerre, sokszor egymásnak feszülve. Amint valami stabilitás beköltözne az életembe, azonnal menni akarok. Ezért nincsenek például nagy, veretes bútoraim sem.

Peller Mariann: "Az érzelmi energiák lenyomatot hagynak bárhol, amerre járunk"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180420-peller-mariann-el-camino-jelentosegerol-nagy-sanyi-szinmuvesszel-valo-beszelgeteese-kapcsan.htmlAmikor felhívtam Nagy Sándor színművészt, azonnal igent mondott a meghívásomra, hogy jöjjön el a műsoromba, és beszélgessünk arról, ő miben is hisz. Sanyit régóta ismerem. Egy osztályban végeztek a nővéremmel a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, ezért régi, családi jó barát ő a szememben. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Epres Pannihttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180412-peller-mariann-vendeged-epres-panni-interju.htmlEpres Pannival beszélgettünk hitről, családról Utazás a lelked körül című tévésorozatomban. Peller Mariann--Peller Mariann a vallási vezetőkről, hittérítőkrőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180405-peller-mariann-blogjaban-a-vallasi-vezetokrol-hitteritokrol-mesel.htmlKülönleges élmény volt számomra a Pokorny Liával való beszélgetés. Már az Utazás a lelked körül első évadába is nagyon szerettem volna meghívni, de akkor sajnos nem sikerült a rengeteg elfoglaltsága miatt. Ma már úgy gondolom, most kellett ennek a találkozásnak létre jönnie. Peller MariannOrigoPokorny Lia lesz a vendége Peller Mariann-nakhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180405-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannal-promo-pokorny-lia.htmlÁprilis 8-án, vasárnap délután Pokorny Lia lesz Peller Mariann vendége a LifeTV-n futó, Utazás a lelked körül című sorozatban. Peller MariannFotó: M.Schmidt János – OrigoÁrpa Attila lesz a vendége Peller Mariann-nak: Utazás a lelked körülhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180328-arpa-attila-lesz-a-vendege-peller-mariann-nak-utazas-a-lelked-korul.htmlPeller Mariann Utazás a lelked körül című sorozatában Árpa Attilát látta vendégül. Attila mesélt hitéről, múltjáról, jelenéről. Peller Mariann--Peller Mariann az elengedésrőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180312-peller-mariann-az-elengedesrol-meselt-diossy-klarival-tortent-beszelgetese-kapcsan.htmlNem tudom, hogy létezik-e annál nagyobb fájdalom, mint amikor elveszítünk valakit, akit mindenkinél és mindennél jobban szeretünk. Dióssy Klárival megtörtént ez a tragédia. Klári azért jött el örömmel az Utazás a Lelked körül című műsorba, hogy meséljen erről a mai napig igen fájdalmas emlékről. Mert hiába telt el több mint tizenöt év a tragédia óta, az emlékek nem halványodnak. Hiába született meg azóta egy tökéletesen egészséges kisfiú, Máté, Klári második házasságából, ő most is azt mondja, két gyermeke van: egy itt, a Földön, egy pedig Angyalkává vált, és az égben van, de VAN. Peller MariannOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.