Utazás a lelked körül: Peller Mariann vendége Szabó Zsófi lesz

ezoterika Szabó Zsófi interjú Peller Mariann Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Utazás a lelked körül című műsoromban ezúttal Szabó Zsófit látom vendégül. Figyeljétek a Life Tv-t pénteken, augusztus 11-én délután. 
Utazás a lelked körül: Peller Mariann interjúja Kerényi Miklós Gáborralhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170728-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-kerenyi-miklos-gaborral-beszelget.htmlKerényi Miklós Gábor Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas magyar rendező, színigazgató volt ezúttal a vendégem. Peller Mariann--Utazás a lelked körül: Peller Mariann Kerényi Miklós Gábort látja vendégülhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170727-peller-mariann-a-musoraban-kerenyi-miklos-gabort-latja-vendegul.htmlUtazás a lelked körül: soron következő vendégem Kerényi Miklós Gábor lesz, aki meglepő őszinteséggel osztja meg velünk legbensőbb gondolatait a létezésről. Peller Mariann--Peller Mariann az auralátás képességérőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170728-peller-mariann-az-auralatas-kepessegerol-meselt.htmlDér Heni nagyon meglepett, amikor arról kezdett mesélni, hogy ő bizony látja a körülötte lévő emberek auráját. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy ha rákoncentrál egy emberre, sőt, esetleg még beszélget is vele, akkor érzi, hogy milyen színek jellemzik leginkább az illetőt. Azt is meg tudja mondani, milyen árnyalatúak ezek, és hogy milyen hangulat párosul az adott színekhez. Ennek pedig abszolút hasznát veszi, amikor fontos megbeszélésen vesz részt, de leginkább akkor, amikor a színpadon áll, illetve, amikor a tanítványainak segít. Peller MariannThinkstockUtazás a lelked körül: Peller Mariann Dér Henivel beszélgethttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170728-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-der-henivel-beszelgetett.htmlEzúttal Dér Henivel ültem le egy órácskára, és jót beszélgettünk nevelésről, hitről, kitartásról, álmokról és valóságról. Peller Mariann--Peller Mariann a szellemidézés veszélyeirőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170728-peller-mariann-a-szellemidezes-veszelyeirol-meselt.htmlKerényi Miklós Gábor elmesélte, hogy bár világéletében kissé szkeptikusan állt a szellemvilághoz, a túlvilági léthez és hasonlókhoz, egy alkalommal olyan misztikus élményben volt része, hogy azután kénytelen volt felülírni addigi elképzeléseit a világunkról. Peller MariannOrigoPeller Mariann ezúttal Janza Katával beszélget az Utazás a lelked körül című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170720-peller-mariann-ezuttal-janza-kataval-beszelget.htmlEzen a pénteken, július 21-én Janza Kata lesz a vendégem az Utazás a lelked körül című tévéműsorban a Life Tv-n. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.