Peller Mariann az auralátás képességéről

ezoterika Peller Mariann Aura Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni nagyon meglepett, amikor arról kezdett mesélni, hogy ő bizony látja a körülötte lévő emberek auráját. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy ha rákoncentrál egy emberre, sőt, esetleg még beszélget is vele, akkor érzi, hogy milyen színek jellemzik leginkább az illetőt. Azt is meg tudja mondani, milyen árnyalatúak ezek, és hogy milyen hangulat párosul az adott színekhez. Ennek pedig abszolút hasznát veszi, amikor fontos megbeszélésen vesz részt, de leginkább akkor, amikor a színpadon áll, illetve, amikor a tanítványainak segít.

Valamikor, a réges-régi időkben erre is képesek voltunk mi, emberek, mind. Természetes volt, hogy alapvetően energia alkot bennünket, és hogy ennek az energiának változó a rezgésszintje. Ez alapján a színei is eltérőek lehetnek. Az auránk tehát a testünket körülvevő energiamező, az aura szó pedig a latin aurumból ered, ennek jelentése „arany". A földi létben, a dualitás szintjén létezünk mi emberek, ennek megfelelően mi is kettős lények vagyunk. Egyrészt létezik a fizikai lényünk, azaz a testünk, melynek alapvetően alacsonyabb a rezgése, másrészt pedig létezik a spirituális lényünk, vagyis a lelkünk, amelynek aurája van, és amely magas frekvencián rezeg.

Alapvetően energia alkot bennünket, és ennek az energiának változó a rezgésszintje, ez alapján pedig a színei is eltérőek lehetnek Forrás: Thinkstock

Heni azt mondta, az auralátás képessége fejleszthető. Én mindig vágytam rá, hogy ilyen különleges tudás legyen a birtokomban, de valahogy sosem sikerült ténylegesen meglátnom bárki auráját. Heni viszont kezünkbe adta a kulcsot: nem is látni kell ezt az energiát, hanem érezni.

Alig vártam, hogy kipróbáljam!

Otthon aztán megpróbáltam picit ellazulni, hogy a cikázó gondolatok ne befolyásolhassanak. Amikor úgy éreztem, sikerült kellőképpen ellazulnom, és képes vagyok befogadóvá válni a fentről jövő információkra, magam elé képzeltem a nagyobbik fiamat, Kornélt. Azonnal tudtam, milyen szín illik hozzá leginkább: kék. Azt is tudtam, hogy ez nem világos, de nem is túl sötét, inkább olyan középkék. Aztán a kisebbik fiam következett, Szilveszter. Ő viszont pont, mint Heni, rózsaszínűnek tűnt lelki szemeim előtt, némi sötétlila beütéssel.

Elővettem a témával foglalkozó könyvemet, és bevallom, én is ledöbbentem. A színekhez tartozó leírások nagyon is illettek a fiaim jellemére. A középkék aura állítólag olyan emberé, aki technikai jártassággal illetve vezetői képességekkel bír. Az ilyen emberek gyorsan tanulnak, különösen, ami a technika vívmányait illeti, de jellemző rájuk a gyakorlatiasság és az üzletorientáltság is. Ők az agyuk logikus felét, azaz a bal agyféltekét használják. Kornélra nagyon jellemző, hogy otthon van a műszaki cikkek, technikai újítások világában (már amennyire 4 és félévesen lehet). Hogy milyenek lesznek a vezetői képességei, még nem tudom, de az tény, hogy az óvodában azok közé tartozik, akik kiállnak a társaikért, és a durvábban játszó gyerekeket szereti helyre tenni, megvédve a többieket.

,,Amikor úgy éreztem, sikerült kellőképpen ellazulnom, és képes vagyok befogadóvá válni a fentről jövő információkra, magam elé képzeltem a nagyobbik fiamat, Kornélt. Azonnal tudtam, milyen szín illik hozzá leginkább: kék" Forrás: Thinkstock

A rózsaszín viszont azokra jellemző, akik másokon szeretnek segíteni, mint például egy törődő tanácsadó vagy akár egy ízig-vérig tanár. Ez a szín a szeretetenergia színe is. Olyanoké, akik szeretettel viseltetnek a többi embertársuk iránt. Ehhez társul a lila, ami a lelki képességek és a lelkierő jelenlétét mutatja. Tisztánlátókra, auraolvasókra, regressziós terapeutákra is ez a szín a jellemző. Szilveszter a szeretetgombóc a családban. Csodálatos felfedezni, milyen is az, amikor a kisfiam odaszalad hozzám csak azért, hogy átöleljen, megpusziljon (!), és rám kacagjon. Aztán rohan vissza játszani. Kornél nem csinált ilyet. Ezek alapján tökéletes a leírás, úgyhogy kíváncsian várom, milyen lelki képességei bontakoznak majd ki Sziszinek az idő múlásával. Pontosan tudom, érzem, hogy rengeteget tanulok majd tőle.

Ha az ember jó kis játéknak fogja fel, és eltölt ezzel üres perceiben egy pici időt, igen komoly és hasznos tudásra tehet szert, rövid időn belül. Már csak annyi van hátra, ha tényleg szeretnénk tudni, melyik szín mit jelent, hogy beszerzünk egy hiteles leírást. Találhatsz az interneten is, én mégis a könyveket részesítem előnyben. Hiába, régimódi vagyok, szeretem a tudást jelképesen is a birtokomban tudni, hogy ha kell, azonnal le tudjam venni a polcról. Próbáljátok ki, megéri!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.