Tóth Gabi: „Voltam boszorkány, voltam tinédzser, akit megtámadtak”

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi ezoterika interjú Peller Mariann Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Tóth Gabi nyújt betekintést életének azon részébe, amiben főszerepet játszik a változás, az önmagával való szembenézés. A LifeTv ezoterikus műsorában az énekesnő őszintén beszél az életében jelenlévő keménységről és arról az átalakulásról, ami egy érzékibb nőt formált belőle.

Tóth Gabi mindenkire hatással van, olyan erős a jelenléte, a kisugárzása. Még azok számára is érződik, hogy van benne spiritusz, akiknek esetleg nem szimpatikus, mert talán tudat alatt érzik, hogy Gabi nem akármilyen képességekkel született erre a világra.

Tóth Gabi nem akármilyen képességekkel született erre a világra Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Gabi együtt él és lélegzik a közönségével. Az énekesnő számára a rajongók nem egy homogén közeget jelentenek, hanem befolyásolják saját belső energiaszintjét. „Annyira szenzitív vagyok az emberekre, hogy mindenki energiáját magamra veszem, azokét is akiket egyáltalán nem ismerek, de közben ezzel tudom a közönséget magamhoz vonzani, mert foglalkoztat a lelkük” – állítja Gabi. „Én mindig nyersebbnek, keményebbnek tűntem, mert úgy éreztem, hogy túl rövid az idő ahhoz, hogy olyan energiákra és emberekre pazaroljam, akik a belső démonjaikkal küzdenek. Meg kell találni azokat a személyeket, akik rezgésben veled egy szintben vannak.”

Tóth Gabi: „Annyira szenzitív vagyok az emberekre, hogy mindenki energiáját magamra veszem, azokét is akiket egyáltalán nem ismerek” Forrás: Instagram/Tóth Gabi

A világ forgatagában Gabi felismerte, hogy az őt körülvevő univerzum teljes egészében nem kezelhető a számára, amely egyet jelentett azzal a felismeréssel, hogy pánikbetegséggel küzd. „Sokszor úgy ébredtem, hogy félek és szorongok, majd ebből jött a pánikbetegség is. Szembesültem azzal, hogy mennyire picike vagyok ebben az univerzumban és hogy fogom én ezt elbírni” – mesél szorongásáról Gabi, akire nagy hatással volt az elméjének tágabb kihasználása és az öngyógyítás, ami az agykontroll elsajátítására késztette. „Amikor fellépés előtt vagyok, ezzel próbálom az izgulást csillapítani vagy például influenza szezonban emiatt nem szoktam megbetegedni, csak kevesen hisznek benne.”

Az énekesnő új zenei útra lépett, melynek egyik fő oka egyfajta alárendeltség, ahogy ő fogalmaz.
„10 éve keresem az utamat, a stílusomat. Nem tudtam, hogy mit akarok miközben valójában mindig menekültem az elől, ami a szemem előtt volt.” Nem a divatot vagy a vagányságot tartja szem előtt, hanem dallam formájában szeretne olyat adni, ami igazán Tóth Gabit tükrözi és az emberek lelkének ad valami pluszt. „Visszajött a szerénység a naivitásom és mindenfajta félelmem, ami akkor volt, amikor beléptem a megasztár válogatójára és nagyon élvezem ezeket újra átélni.”

Peller Mariann: "Nem nyitom ki lelkem fiókjainak háromnegyedét, mert rettegek, hogy mit találok bennük"http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170615-peller-mariann-erdelyi-monikaval-valo-beszelgeteserol-irt.htmlErdélyi Mónika határozott, vezető, karakán, véleményét nyíltan vállaló, az irányítást és egyben az életét a saját kezében tartó személyiség. Ezt a példát látta édesanyjától, aki szintén egyedül nevelte fel Mónikát. Mónikának valamiért osztoznia kell édesanyja sorsában. De vajon tényleg kell? Nem vagyok ebben biztos... Peller MariannThinkstockPeller Mariann Erdélyi Mónikával beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170612-peller-mariann-erdelyi-monikaval-beszelgetett-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlEzúttal Erdélyi Mónikával beszélgettem a Life Tv-n futó Utazás a lelked körül című tévéműsoromban. Peller Mariann--Peller Mariann Erdélyi Mónikával beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170612-peller-mariann-erdelyi-monikaval-beszelgetett-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlEzúttal Erdélyi Mónikával beszélgettem a Life Tv-n futó Utazás a lelked körül című tévéműsoromban. Peller Mariann--Peller Mariann reinkarnációs utazásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170602-peller-mariann-reinkarnacios-utazasa-blogbejegyzeseben.htmlA bizonyosság iránti vágy és a végtelen kíváncsiság hajtott egy reikiutaztatást végző nő otthonába... Peller MariannThinkstockPeller Marann blogbejegyzése Muri Enikő és a halál kapcsánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170524-peller-mariann-blogja-muri-enikorol.htmlAmikor belekezdtem a Muri Enikővel való beszélgetésbe, nem gondoltam volna, hogy egy gyönyörű, életvidám, fiatal lánnyal egy olyan mély, titkos, tabukkal teli témáról fogok hosszabban beszélgetni, mint a halál. Peller MariannPeller Mariann interjúja Szinetár Dórávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20170602-peller-mariann-interjuja-szinetar-doraval-utazas-a-lelked-korul.htmlEzúttal Szinetár Dóra vallott legmélyebb érzéseiről. Utazás a Lelked körül Peller Mariannal a Life TV-n, minden pénteken. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.