Nánási Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.

Egy kép többet mond ezer szónál: ezt vallja Nánási Pál is, ami nem csoda, hiszen ő fotós. Éppen ezért a családja kisebb-nagyobb pillanatait is sorozatosan megörökíti. A Life.hu sztárszerzőjeként sok különleges emléket osztott már meg Nánási Pál a családi életéből, most két gyerekét a varázslatos fotókon örökítette meg.

Forrás: Nánási Pál

A többi felvételt Nánási Pál blogján nézheted meg.

Nánási Pál szemével a világ - Workshop a stúdióbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150630-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-workshop-a-studioban.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--Nánási Pál: "Az egyik legnagyobb hősöm, Eric Idle átlépte a stúdióm ajtaját"http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150530-nanasi-pal-eric-idle-t-fotozta.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ - Apa és fia borral névnapoztakhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160630-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-apa-es-fia-borral-nevnapoztak.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: Képek a privát fotóalbumbólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160608-nanasi-pal-ordog-norarol-es-gyermekeirol-micirol-es-vencelrol-keszitett-fotot-a-csaladi-albumba.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: A komikusnak melyik arca az igazi?http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160603-nanasi-pal-stand-up-fellepoket-fotozott.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási Pál--Nánási Pál szemével a világ: A férfi jégkorong-válogatotthttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160530-nanasi-pal-sztarszerzo-szemevel-a-vilag-vagyis-a-ferfi-jegkorong-valogatott.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási Pál--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.