Nánási Pál szemével a világ - Apa és fia borral névnapoztak

Forrás: Nánási Pál -
névnap Nánási Pál bor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.

Apuval tegnap boldog névnapunk volt” - így jellemezte Nánási Pál a tegnapi estéjét. Szűkszavúan, de az ő világában nem is a szavaké a főszerep, hanem természetesen a képeké. Ördög Nóra férje édesapjával együtt ünnepelte névnapját, egy-egy pohár bor társaságában. A boldog pillanatról a blogján számolt be Nánási Pál.

Forrás: Nánási Pál

Nánási Pál szemével a világ: Apa kezehttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160623-nanasi-pal-csaladi-fotot-keszitett.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: Dagadó izmok, gyöngyöző verejték - Vaj Ádámhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160614-nanasi-pal-vaj-adam-jegkorongozot-fotozta.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: Képek a privát fotóalbumbólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160608-nanasi-pal-ordog-norarol-es-gyermekeirol-micirol-es-vencelrol-keszitett-fotot-a-csaladi-albumba.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: A komikusnak melyik arca az igazi?http://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160603-nanasi-pal-stand-up-fellepoket-fotozott.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási Pál--Nánási Pál szemével a világ: A férfi jégkorong-válogatotthttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160530-nanasi-pal-sztarszerzo-szemevel-a-vilag-vagyis-a-ferfi-jegkorong-valogatott.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási Pál--Nánási Pál szemével a világ: Pintér Tibor erőtől duzzadó izmaihttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160524-nanasi-pal-pinter-tibort-fotozta.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási PálOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.