Nánási Pál szemével a világ: A komikusnak melyik arca az igazi?

fotósorozat Nánási Pál stand up
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. 

A stand-up mesterei, a szórakoztatás az életük. Embertömegeket vidítanak fel estéről estére. Történeteiket nemcsak szavakkal mondják el, hanem grimaszokkal is elmesélik. De vajon melyik arcuk az igazi? A sorozat további képeit ITT nézheted meg.

Nánási Pál stand up-osokat fotózott Forrás: Nanasi Pal

Nánási Pál szemével a világ: A férfi jégkorong-válogatotthttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160530-nanasi-pal-sztarszerzo-szemevel-a-vilag-vagyis-a-ferfi-jegkorong-valogatott.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási Pál--Nánási Pál szemével a világ: Pintér Tibor erőtől duzzadó izmaihttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20160524-nanasi-pal-pinter-tibort-fotozta.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ - Vencel imádnivaló arcaihttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20151211-nanasi-pal-fotos-fat-vencelt-fotozta.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Nánási Pál--Nánási Pál szemével a világ - Workshop a stúdióbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150630-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-workshop-a-studioban.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--Nánási Pál szemével a világ: Ördög Nóri és Eric Idle - két szenzációs ember találkozásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150603-nanasi-pal-ordog-norat-es-eric-idlet-fenykepezte.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoNánási Pál szemével a világ: UV fény mellett UV-s testfestékkelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150331-nanasi-pal-uv-feny-mellett-uv-testfestekkel-festett-not-fenykepezett.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.