Nánási Pál szemével a világ - Vencel imádnivaló arcai

Forrás: Nánási Pál -
mosoly család Nánási Vencel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. 

Nánási Pál ezúttal tündéri fisfiát fotózta, aki több arcát is megmutatta a kamerának: a mosolygósat a csodálkozót, az elmerengőt és a vagányan pózolót. Egyszerűen imádnivaló lett ez a montázs!

Forrás: Nánási Pál
Rékasi Károly: "Értékén akarom kezelni azt a boldogságot, amire rátaláltam"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20151210-szily-nora-interjuja-rekasi-karoly-szinesszel.htmlA Mikulás jövetele után pár nappal beszélgettünk, és rögvest az ünnepi készülődésbe és buktatóiba bonyolódtunk bele. Hogyan jó adni, ajándékozni? Milyen hibákat követhetünk el? Aztán persze túlléptünk az aktualitásokon, és beszélgettünk mindarról, ami volt, és főleg arról, ami lesz... Hite szerint másképp. Szily Nóra--Müller Péter: "A szeretetben sajátos rend van"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151207-muller-peter-szeretetrol-onelfogadasrol-mesel-eheti-bolcsessegeben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 208. rész. Müller Péter--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Az év legfittebb színésze vagyok!http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151207-csonka-andrast-az-ev-legfittebb-szineszenek-valasztottak-errol-irt-blogjaban.htmlEz Csonka András blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásVirágkonyha Halmos Monikával: Rózsás csókok karácsonyrahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20151204-halmos-monika-a-viragkonyha-szakacsak-rozsas-csokokat-keszit-karacsonyra.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával. Virágkonyha--Csonka András: Anyu, ugye, hallasz? Pár hét alatt megfordultam Mexikóban, Indiában, Olaszországbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20151127-csonka-andras-blogjaban-a-nemzetek-konyhairol-mesel.htmlEz Csonka András blogja a Life.hu-n. Csonka AndrásOrigoMüller Péter: "Ha nem így szeretsz, az nem találkozás, hanem karambol"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20151124-muller-peter-a-szerelemrol-szeretetrol-beszel-eheti-bolcsessegeben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 206. rész. Müller PéterThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.