Nánási Pál szemével a világ: Élő próbababa a dobozban

Fotó: Nánási Pál -
próbababa melltartó Nánási Pál cici női mell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.

Nap mint nap életek, sorsok villannak a szemem előtt, amelyekről a kamerám elé kerülő testek mesélnek. Legutóbbi modellem Kari Kata, a végeredmény pedig: abszurd, már-már groteszk képek egy lányról, aki tiszteletre méltó öniróniával vállalta, hogy önmaga karikatúrája lesz egy fotósorozaton, a tökéletes szépségű szilikonbabáról.

Fotó: Nánási Pál

Nézd meg, mi történik a próbababával, miután kiveszik a dobozból!

Időutazáshttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150128-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-a-varandos-ordog-nora.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoMicivel sütünkhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150113-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-a-fotomuvesz-a-kislanyaval-micivel-sut.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--Szuperszexi fotósorozat készült Molnár Andreárólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150106-nanasi-pal-szuperszexi-fotosorozata-molnar-andrea-tancosnorol.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoVannak, akik a kamera elé születnekhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20141217-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-alexa-modell-aki-hitt-onmagaban.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--A farkas kétszerhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20141209-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-wolf-kati-es-a-farkas.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigoA balerina és a kakashttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20141021-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-es-benne-a-balerina-meg-a-kakas.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.