Müller Péter: „A hosszan tartó szerelem titka...”

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 367. rész.
„A hosszan tartó szerelem titka, hogy nemcsak érzed, de érted is” Forrás: Shutterstock

Sokan kérdezték, amikor megírtam a Vallomás a szerelemről című könyvemet, hogy mi az ilyen hosszú, több mint hatvan éve tartó szerelem titka. A pontos választ magam sem tudom, de az biztos, hogy egymást nemcsak érezzük, de értjük is, nagyon. Az Érzés és az Értés épp olyan kettősége a lelkünknek, mint a férfi és a női minőség. Mint a szív és az értelem. Egyedül semmit sem ér a másik. Csak ha összeölelik egymást, akkor igazi az emberi lélek, akkor lesz teljes, akkor lesz minden gondolata teli szívvel és minden érzelme bölcs, megértő gondolattal.
Ér-zés és Ér-tés csak együtt igazi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.