Müller Péter: „A lélek láthatatlan világában minden előbb történik”

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség lélek Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 366. rész.

Ez mindennel így van. Előbb leszel beteg, mint amikor testileg már érzed. Egy rossz pszichológus a tapasztalati folyamatokkal foglalkozik. Egy léleklátó a csírákkal. Látja, hogy milyen jövővel vagy terhes. És amit előbb-utóbb megszülsz.

„A lélek láthatatlan világában minden előbb történik” Forrás: Shutterstock

De jól vigyázz: ezen a csíra-állapoton még változtatni tudsz! Mint a génsebész. Még nincs, csak lenni akar, ha nem változtatsz rajta.

Ez nagyon finom változtatás. Akarattal nem férhetsz hozzá ezekhez a jövődet érlelő csírákhoz, csakis hittel és erős képzelettel. És persze egy előre sejtéssel, előre tudással. Ugye tudod, hogy a gondviselés szavunk bibliai eredetije a providencia – azt jelenti, előrelátás.
Egyedül élsz. De lehet, hogy már valaki jön feléd.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.