Müller Péter: "A nevelés nem külső és erőszakos kényszerítést jelent"

Forrás: Shutterstock -
édesanya bölcsesség Születés Müller Péter gyermek nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 365. rész.

Csodálatos magyar nyelvünkben a nő, a növel, a növekszik, a nevelni, a növelni - mind a Nő, a Női minőség gyökéből ered.

Megformálásunk a női méhben történik, és anyánk tudja, hogy bár hasonlítunk rá, és az apánkra is, de új teremtmények vagyunk, új személyiséggel, új sorssal. És ezt ki kell hozni belőlünk. Segíteni abban, hogy megvalósítsuk magunkat!

"Anyánk tudja, hogy bár hasonlítunk rá, és az apánkra is, de új teremtmények vagyunk, új személyiséggel, új sorssal" Forrás: Shutterstock

A nevelés nem külső és erőszakos kényszerítést, nem a gyerek fejébe töltött tudást jelent, hanem külső segítséget egy belső érlelődéshez.

Ehhez rejtélyest választ kell találnunk arra az ösztönös kérdésünkre, ami babánk születése pillanatában megjelent bennünk: KI EZ?!

Müller Péter: „Ez a segítség minden mélyről jött S.O.S. jelünkre megérkezik”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181126-muller-peter-az-orangyalokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 364. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „...a boldogságot csak az ismeri, aki mélyből indul”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181119-muller-peter-a-boldogsagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 363. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Ahol szeretik egymást az emberek...”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181112-muller-peter-a-lelkiismeretrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 362. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „A férjedtől csak elválsz, de a szeretőddel szakítasz”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181105-muller-peter-az-elvalasrol-es-szakitasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 361. rész. Müller PéterOrigoInterjú Müller Péterrel új könyve, a Vallomás a szerelemről kapcsánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181017-interju-muller-peterrel-uj-konyve-a-vallomas-a-szerelemrol-kapcsan.htmlVallomás a szerelemről – ezzel a címmel jelent meg Müller Péter író, a Life.hu sztárszerzőjének új könyve, amelyben saját élményein keresztül járja körbe a szerelem misztériumát. Az író a kötetét a szlovákiai Galántán mutatja be és dedikálja, amely helyszín szokatlan választás egy hazai írótól. Hogy miről is szól a könyv és hogy miért éppen Szlovákiában mutatja be először, arról magát Müller Péter kérdeztük. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ezt nevezik a lelkek titkos összekötöttségének"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20181008-muller-peter-a-lelkek-osszekotteteserol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 357. rész.Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.