Müller Péter: „Minden újjászületés előhírnöke a baj, a megrendülés”

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség újjászületés Müller Péter fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 359. rész.

Amikor bajban vagyok vagy valami súlyos csapás ér, mindig arra gondolok: nemcsak a múltamért fizetek – mert ez is igaz –, hanem azért is, mert most szülöm meg a jövendőmet! Jó lesz ez a baj, valamire! Most még nem érzem, de jó!

„Minden újjászületés előhírnöke a baj, a megrendülés” Forrás: Shutterstock

Mindig előre és mindig fölfelé nézni a tragédiák bölcsessége és az életművészet lényege.

Anyám azt mondta: „Tudod, Péter, ha engem lelöknek a mély kútba, még le sem értem a kút fenekére, máris azon gondolkozom: hogy lehet innen feljönni?!” És ha nagyon jó kedve volt, és más nem hallotta, még azt is a fülembe súgta: „Tanuld meg, hogy a szar is jó valamire!” Az igazi még jobb, mint a műtrágya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.