Müller Péter: "Nem rab vagy ezen a világon, csak átutazó!"

bölcsesség temetés Müller Péter emlék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 355. rész.

Felszabadítani magad a nyomasztó érzéseid, és a szomorú élményeid súlya alól csakis a nevetés képes. Ha hirtelen komédiának nézed az egészet! Ilyenkor ugyanis fölülről látod önmagadat, a benned élő halhatatlan Lélek szintjéről, aki nincs ideítélve.

"Csakis a szívből jövő nevetés emlékeztet arra, hogy nem rab vagy ezen a világon, csak átutazó!" Forrás: shutterstock

Észérvekkel nem lehet a sötét érzéseket legyőzni, mert az ész gyengébb, mint az érzelem. Csakis a nevetés segít!

Barátom temetésén - híres komédiás volt - mindaddig zokogva hallgattam a fájdalmasan üres, komor gyászbeszédeket, míg észre nem vettem, hogy hófehér kerámia urnáját nem tudják elhelyezni a kolumbáriumban, mert a sírásók ott hűtötték maguknak a söröket. Nem fért a Kinizsis üvegek közé. Hirtelen éreztem, szinte láttam, hogy ezen ő is röhög, odaát. És persze az összes jelenlévő is fulladtan kuncogott körülöttem. Rázkódtunk a röhögéstől.

Életem legszebb temetése volt. Méltó egy nagy bohóc emlékéhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.