Müller Péter: "Egyébként hontalan vagyok"

Forrás: Shutterstock -
otthon Müller Péter szeretet együttlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 350. rész.
"Ha igaz barátoddal vagy szerelmeddel vagy, nem érzed, hogy múlik az idő" Forrás: Shutterstock

Ha igaz barátoddal vagy szerelmeddel vagy, nem érzed, hogy múlik az idő. Nem nézel lopva az órádra, nem érzed, hogy „viselkedsz", hogy szerepet játszol, csak azt, hogy jó vele lenni, és ami nagyon ritka élmény manapság: hogy jó élni. Repül az idő! Szerető emberek hazamennek egymásba, s amíg együtt vannak, szeretnek élni. A magyar nyelv csodája, az „otthon" szó. Ott van a honom, a hazám, ahol te vagy. Egyébként hontalan vagyok. Homeless.

Müller Péter: "Nemcsak magunknak, másoknak is élünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180723-muller-peter-heti-bolcsessege-az-osszekottetesrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 346. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Félni, szomorkodni, levertnek lenni lehet egyedül is"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180716-muller-peter-a-maganyrol-az-emberrol-mint-tarsas-lenyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 345. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Vannak közönséges gondolatok. És vannak varázsgondolatok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180625-muller-peter-a-varazsgondolatok-teremto-erejerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 342. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Jobb a csendes magány, mint egy zűrös, megalázó, őrült kapcsolat"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180529-muller-peter-arrol-hogy-mi-magunk-dontsunk-a-sajat-eletunkrol-sorsunkrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 340. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Az élethez sok megalkuvás kell"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180516-muller-peter-a-megalkuvasrol-az-egysegrol-az-egeszrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 337. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Egy kis önfeledtség, egy kis könnyelműség nélkül nem érdemes élni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180423-muller-peter-a-konnyedsegrol-onfeledtsegrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 334. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.