Müller Péter: "Nemcsak magunknak, másoknak is élünk"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter összeköttetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 346. rész.

És másoknak is teszünk mindent, hogy „látva lássanak", és legyünk valakié. Mindent egy titkos összekötöttség miatt teszünk. Ezt a titkos összekötöttséget úgy hívják: szeretet. Én most azért írok, hogy ezt elolvasd, s átéld te is azt, hogy milyen fontos szavak azok, hogy „Miattad", és „Neked" és „Érted". Minden madár csiripel valakinek. Ezt a valakit te sohasem látod, csak ha véletlenül odaröppen – de hidd el, hogy ő hallja! Egyszer megkérdeztem a hatéves kisunokámat, miért épített hóembert a kert végében, ahol soha senki sem jár, és senki sem látja.

"Nemcsak magunknak, másoknak is élünk" Forrás: Shutterstock

Az felelte: „Isten látja."

Nem volt vallásos, csak tudta még a titkot, amit felnőtt korunkban gyakran elfelejtünk: hogy az ember soha sincs egyedül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.