Müller Péter: "Van két olyan pillanata az életnek, amit nem szabad elnevetni"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség nevetés Müller Péter humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 343. rész.

Ez a humor. Van még sokféle nevetés, a másokon való gúnyos, fölényes, könyörtelen röhögés, ez bántó és gonosz, és van, aki nem is érti, hogy min nevetnek körülötte. Nincs humorérzéke. Ez a legnevetségesebb. Pedig sajnálni kéne szegényt, mert nem hallja a szívében élő, derűs istenét. Süket az örömre.

A humor a legjobb pszichoterápia.

Van két olyan pillanata az életnek, amit nem szabad elnevetni Forrás: Shutterstock

A bajokon való felülemelkedés egyedülálló módszere. A legjobb öngyógyítás és a legjobb önvédelem is. Aki már tud nevetni, nem depressziós, mert megtalálta magában amit elvesztett: a saját, vidám szívét. Van azonban két olyan pillanata az életnek, amit nem szabad elnevetni. Az egyik, amikor a szerelmesünket csókoljuk, s a másik, amikor az ölelés végén eljutunk a révült csúcspillanatig. Ilyenkor halálosan komoly az arcunk.
Ez már nem vicc.

Müller Péter: "Ez a szeretet vagy szerelem sérülése"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180618-muller-peter-a-szivrol-a-szeretetrol-az-erzesrol-ha-baj-tortenik-az-osszekottetesekrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 341. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Vannak közönséges gondolatok. És vannak varázsgondolatok"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180625-muller-peter-a-varazsgondolatok-teremto-erejerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 342. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Szeress akkor is, ha most még nem szeretnek!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180529-muller-peter-a-megelolegezett-jokedvrol-derurol-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 339. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Néha jó nem hozzámenni ahhoz a férfihoz, vagy elvenni azt a nőt, akit annyira szeretünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180502-muller-peter-az-elore-lathatatlan-fejlemenyekrol-fordulatokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 335. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Néha jó nem hozzámenni ahhoz a férfihoz, vagy elvenni azt a nőt, akit annyira szeretünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180502-muller-peter-az-elore-lathatatlan-fejlemenyekrol-fordulatokrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 335. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Minden igazi találkozás: tűzrakás"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180409-muller-peter-a-talalkozasokrol-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 332. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.