Müller Péter: "Jobb a csendes magány, mint egy zűrös, megalázó, őrült kapcsolat"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter döntés sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 340. rész.

Nem baj, csak nézd meg! Lehet, hogy neked így a jobb, és ezt a sorsot te választottad. Nem baj! A baj mindig csak ott van, ha valamit öntudatlanul csinálunk. Ha nem vesszük észre, hogy nem áldozatok vagyunk, hanem tettesek, s az élet, amelyet élünk a saját, önmagunk által föl nem ismert gondolatok, érzések és varázslatok eredménye.

"Ha régóta egyedül élsz, magányos vagy és nem jön hozzád senki, feltétlenül nézd meg, hogy nem azért van-e, mert belülről fogod a kilincset?!" Forrás: Shutterstock

Lehet fogni a kilincset! Néha hasznos is. Például jobb a csendes magány, mint egy zűrös, megalázó, őrült kapcsolat.

De azt mindig tudnunk kell, hogy saját döntésünk, választásunk, és a sorsteremtő mágiánk ez életünkben benne van. Nemcsak eljátsszuk létünk filmmeséjét, de forgatókönyv jelentős részét is mi magunk írjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.