Müller Péter: "Minden igazi találkozás: tűzrakás"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 332. rész.

A szeretet napja régóta nem süt a Földön. Sajnos ilyen a világ. Nekünk kell egymással és önmagunk lelkéből tüzet rakni.
Hogy melegedhessünk körülötte.
Ott, ahol akármilyen kis körben, de szeretet van, jó lesz élni.

Nekünk kell egymással és önmagunk lelkéből tüzet rakni Forrás: Shutterstock

Ott meghittség lesz. Barátságos világ. Boldogító légkör.

És ennek belőlem és belőled kell jönni. Saját tüzet kell raknunk, mint az eszkimóknak, és akkor még a jégkunyhó is egész vidám és vonzó kis hely lesz. És ha valakit be akartok fogadni, mondjátok meg neki, hogy hozza a saját melegét, és gyorsan csukja be maga után az ajtót.

Müller Péter: "Aki nem szerelmes, az is szerelmes, csak nem tud róla"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180328-muller-peter-a-szerelemrol-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 331. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Az lesz a miénk, amire figyelmet szentelünk"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180326-muller-peter-a-figyelemrol-irta-eheti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 330. rész. Müller PéterThinkstockMüller Péter: "Ettől tud bölcs anya, jó feleség, és vonzó szerető lenni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180312-muller-peter-a-noi-lelekrol-a-szuveneritasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 328. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Az érzelmek mindig megelőzik az értelmet!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180226-muller-peter-az-erzelmekrol-es-az-ertelemrol-a-tudatossagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 326. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Aki szeretetre vágyik, ismerőst kereshttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180205-muller-peter-a-szeretetrol-es-az-arra-valo-igenyrol-vagyrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 323. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ez a lélek erotikája"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180212-muller-peter-a-lelkek-titkos-osszekotottsegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 324. rész. Müller Péter--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.