Müller Péter: "Csak azon a kapcsolaton van áldás, mely szabaddá tesz"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter szeretet szerelem szabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 327. rész.

Ez egy rejtett felmérés, de nagyon pontos. Csak azon a kapcsolaton van áldás, mely szabaddá tesz. Ha ugyanis szeretsz valakit, észre sem veszed, mennyi áldozatot hozol érte – mert szereted. Ez még egy szülői kapcsolatra is vonatkozik. A szeretet nem ismeri azt a szót, hogy „köteles". Annyi örömöt kap, annyi jót, hogy a „muszáj" szó láncát föloldja benne.

"Csak azon a kapcsolaton van áldás, mely szabaddá tesz" Forrás: Shutterstock

Megélhetünk valamit úgy, hogy nehéz, úgy is, hogy nagyon nehéz, de ha nem szívesen tesszük, nem szabad lélekkel, akkor abban már nincs szeretet. Ha van, akkor a nehéz nem is olyan nehéz. Akkor jó, hogy tehetem.

Azok a nők, akiket jól szeretnek: szabadok. És onnan tudom, hogy jól szeretek-e, ha a másik szabadnak érzi magát mellettem.
Gondolj utána! Nem biztos, hogy igazat adsz nekem.
De én úgy látom, hogy a jó kapcsolatok repüléshez hasonlók.
És ahhoz szabadság kell.

Müller Péter: "Az érzelmek mindig megelőzik az értelmet!"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180226-muller-peter-az-erzelmekrol-es-az-ertelemrol-a-tudatossagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 326. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Ha belegázolsz valakibe: elveszíted"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180216-muller-peter-a-kolcsonos-telekhatarrol-tullepesrol-kozos-erzesekrol.htmlOrigoMüller Péter: "Ez a lélek erotikája"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180212-muller-peter-a-lelkek-titkos-osszekotottsegerol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 324. rész. Müller Péter--A hónap témája - Müller Péter: "Honnan tudom, hogy Ő az igazi?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180122-muller-peter-az-igazirol-irta-a-honap-temajat.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Az ilyen szerelem nem fog sokáig tartani"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171218-muller-peter-a-szeretetrol-es-az-onszeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 317. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A testi kéj is elmúlik és széthull az ölelés"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171127-muller-peter-a-lelki-es-testi-oromok-mulandosagarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 314. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.