Müller Péter: Aki szeretetre vágyik, ismerőst keres

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter vágy igény szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 323. rész.

Ez a biztos jel! Hogy nem érzem magam egyedül! Sokan szerethetnek, barátok, barátnők, rokonok, bárki, ha nem oldják a magányomat, ha nem élem át azt a ritka érzést, hogy végre nem vagyok egyedül, nem kell félnem, nem kell várnom, nem kell fáznom, mert itt van velem, még akkor is, ha nem szól hozzám, ha csak mögöttem áll, vagy akár a másik szobában – ha ezt nem érzem, akkor az nem szeretet.

"Végre nem vagyok egyedül" Forrás: Shutterstock

Vagy én, vagy ő – nem szeret. Az embernek nem jó egyedül.

És ez csak akkor oldódik, ha rátalál arra, akit keres.
Akit ismer – még akkor is, ha életében először látja.
Nemcsak szerelemről beszélek.
Igazi barátságnál is lehet így.
„Ne menj, maradj még!" mondom, s így is gondolom.
Vele repül az idő. Észre sem veszem. Mert „ismerős". Másnál pedig lopva az órámra pillantok – mert „nem ismerős".

És ezen nem lehet változtatni.

Müller Péter: "Ez a szerelem"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180129-muller-peter-az-igazi-szerelemrol-irta-heti-bolcsesseget.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 322. rész. Müller Péter--A hónap témája - Müller Péter: "Honnan tudom, hogy Ő az igazi?"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180122-muller-peter-az-igazirol-irta-a-honap-temajat.htmlMüller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A gyerekünk nem erre születik"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180122-muller-peter-a-bennunk-elo-mesekrol-es-a-gepies-vilagrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 321. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Hogy valaki szeret-e vagy sem, onnan tudod, ahogy rád nevethttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20180108-muller-peter-a-mosolyrol-nevetesrol-derurol-az-igaz-szeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 319. rész. Müller Péter--Müller Péter: "Az ilyen szerelem nem fog sokáig tartani"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171218-muller-peter-a-szeretetrol-es-az-onszeretetrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 317. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "A nők fölfelé szeretnek"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20171130-muller-peter-elhagyjuk-a-realitas-talajat-a-szerelemben.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 315. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.