Müller Péter: "A szeretkezés lealjasítása nemcsak a nők, hanem az élet elleni legnagyobb bűntény"

Forrás: Thinkstock -
Müller Péter szexualitás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 311. rész.

Mert ebből lett ő is, a gyerekei is, és ebből az ölelésből leszünk mind. A forrás megmérgezése azt jelenti, hogy minden mérgezett lesz utána. A föld és a levegő is. Az ősi magyar „pogány" hitvilágban, ahol még tisztelték a nőket, s mindenkit a Boldogasszony gyermekének tartottak, azt mondták:

"A szeretkezés lealjasítása nemcsak a nők, hanem az élet elleni legnagyobb bűntény" Forrás: Thinkstock

Ezt a mondatot iskolában kellene tanítani, nagyon korán. Mert ez az igazság. Hogy a „megadást" nem az erőszak előzi meg, hanem a lány „szerelembe esése". Ez az emberi élet alapja. És ezt még az állatok is tudják. Figyeld meg a szeretkező állatokat! Milyen őszinték, nemesek és szépek! Ha toppant a kanca, nem lehet meghágni. Hozzájuk még közel van az értelem és a szépség... hol tartunk, Úristen?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.