Müller Péter - A hónap témája: Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!

bölcsesség Müller Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. Mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban.

Több mint ötezer (!) levelet kaptam erre a cikkemre: "Ha valamit nagyon akarsz, nem kapod meg!"

„Hát akkor mi van a „gondolat hatalmával"?! „Az agykontrollal mi van?!"

Szorongva olvasom az üzeneteket. Ilyen nagy kérdésről nem szabad pár sorban írni. Hamarosan egy egész könyvet szentelek ennek a témának. Itt most csak annyit: én itt a mágikus megvalósítás legutolsó fázisáról beszéltem. Amikor a túlságos akarással el lehet rontani mindent. Anyám, akinek házassága boldogtalan volt, egész életében vágyott egy harmonikus párkapcsolatra.

Keresett, akart, próbálkozott, imádkozott. Mindent megtett. Semmi sem sikerült neki.

Anyám egész életében vágyott egy harmonikus párkapcsolatra Forrás: Shutterstock

Végül, amikor már nem akart tovább, „véletlenül" találkozott azzal a férfivel, akivel hátralévő éveit boldogan leélte. 67 éves volt! A mágikus sorsteremtés utolsó fázisa az elengedés. Legyen meg az Isten akarata. Más szóval: az Egész segítsége. A sokfázisú készülődés (gondolat, vágy, remény, koncentráció, akarat, hit, cselekvés) után, vagyis miután mindent megtettél, ami erődből tellett: át kell adni az ügyet a magasabb világnak.

Focisták, bunyósok keresztet vetnek a nagy meccs előtt. Miután rátették életüket a győzelemre, az utolsó pillanatban már csak az ihletben bíznak, egy magasabb Akaratban, mert ha még most is vicsorítva akarnak, elrontják az egészet. „Ne akarj, csak játsszál!" kiáltotta az edzőm, a nagy meccseim közben. Látta, hogy görcsös vagyok. A beteljesedést már nem lehet kierőszakolni, csak hagyni kell megtörténni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.