Müller Péter: "Ne félj eljutni a fájdalom mélypontjára"

Forrás: Thinkstock -
újjászületés Müller Péter fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 302. rész.
,,Néha a patakokban ömlő könnyeink gyógyítanak meg, és a már elviselhetetlen szenvedésből születünk újjá és felszabadult, boldog emberré" Forrás: Thinkstock

Ha már fáj a lelked vagy a tested, ne félj eljutni a fájdalom mélypontjára, mert ott tisztulsz meg, onnan születik a gyógyulás. Úgy hívják ezt a „Nem bírom már!" állapotot, hogy katarzis. Ne félj tőle. Most születsz ujjá. Most veted le túlélt hernyóbőrödet, és lesz belőled szabad, színes pillangó. Sírjál, sírjál, sírjál, ne tartsd vissza! Amikor megszületünk, akkor is bömbölünk, torkunk szakadtából, mert az életért éppúgy, mint minden szépért, boldogságért és örömért, az ember könnyekkel fizet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.